Timp Liber

Ceaiul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Menține pielea tânără și alungă depresia

Ceaiul care te ajută să slăbești. Acest ceai este recomandat de specialiști datorită beneficiilor pe care le aduce organismului.

Ceai de iasomie/ Foto: pixabay.com Ceai de iasomie/ Foto: pixabay.com

 

 


Ceaiul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Pe lângă faptul că are efect antiinflamator și reduce colesterolul, el este bun în curele de slăbire.

 


Este vorba de ceaiul de iasomie.

Ceaiul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Menține pielea tânără

Acest ceai este foarte bun în curele de slăbire, fiindcă duce la accelerarea metabolismului și reglează nivelul de zahăr în sânge. Astfel, acest ceai ajută corpul să ardă caloriile mai ușor, ajutându-te să slăbești.


De asemenea, ceaiul de iasomie menține și pielea tânără. Ceaiul verde cu iasomie este bogat in antioxidanți, substanțe ce pot reduce efectele radicalilor liberi. Aceștia sunt molecule care, printre altele, pot grăbi procesul de îmbătrânire a organismului si pot contribui la dezvoltarea anumitor afecțiuni, potrivit artaceaiului.ro

Totodată, ceaiul care te ajută să scapi de kilogramele în plus este și un antiinflamator. Acesta este deseori folosit pentru calmarea durerilor articulare sau cele provocate de febra musculară. Având în vedere că are un efect calmant și antiinflamator, ceaiul de iasomie poate să fie folosit și împotriva durerilor de cap.


CITEȘTE ȘI:
Ceaiul considerat calmant universal. Tratează insomniile și previne îmbătrânirea prematură a pielii
Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism. Îmbunătățește vederea și scade tensiunea arterială

Ceaiul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Alungă depresia

Pe lângă beneficiile menționate anterior, ceaiul de iasomie alungă și depresia. Persoanele care se confruntă cu stres cronic, insomnie, depresie sau anxietate pot să consume ceaiul de iasomie pentru calmare și relaxare, scrie sfaturimedicale.ro.

Acest ceai are și câteva beneficii pentru sănătate, legate de îmbunătățirea funcțiilor organismului. Scade colesterolul și reglează tranzitul intestinal, calmând simptomele neplăcute ale indigestiei. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Planta care elimină toxinele din organism. Tratează bolile de inimă și întărește sistemul imunitar

Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul și întărește sistemul imunitar

Ultimele Stiri
abonare newsletter