Timp Liber

Clujenii, invitați la „Masa bunei vecinătăți” pe strada Potaissa, la început de iunie! „Cel mai colorat și parfumat loc din oraș”

Clujenii sunt invitați și în acest an să ia prânzul împreună și să socializeze la „Masa bunei vecinătăți”, pe strada Potaissa.

„Masa bunei vecinătăți” 2023 / Foto: Facebook - Strada Potaissa în evenimentul „Piața de Flori altfel” „Masa bunei vecinătăți” 2023 / Foto: Facebook - Strada Potaissa în evenimentul „Piața de Flori altfel”

 

 


Piața de flori altfel” revine în perioada 1-5 iunie la Cluj-Napoca, pe Strada Potaissa. În această perioadă, această stradă va deveni cea mai frumoasă din România!

Producători din întreaga țară vor fi prezenți în centrul Clujului cu flori colorate de sezon, arbuști, cactuși sau plante suculente. Acolo nu vor lipsi nici plantele aromatice, care aduc o savoare aparte în orice băutură ori preparat culinar. De asemenea, vei găsi pe strada Potaissa cele mai frumoase idei pentru amenajarea grădinii sau chiar a balconului.


Pe lângă toate acestea, la fel ca anul trecut, organizatorii îi invită pe clujeni la „Masa bunei vecinătăți”, care va fi organizată duminică, 4 iunie. 

„Cum ar fi să oprim timpul în loc preț de două ore pe #StradaPotaissa și să ne apropiem de cei care fac parte din această frumoasă poveste? Cum locul are super-puteri nu ar trebui să fie prea greu... Așa că duminică, 4 iunie, vă invităm să luăm prânzul împreună în cel mai colorat și parfumat loc din oraș, la #MasaBuneiVecinătăți.


Pegătim de acasă bucate alese, ne adunăm cu mic și mare și le împărțim bucuroși cu cei din jur. Un mic picnic într-un loc de poveste, cu oameni zâmbitori, emoții aparte și mii de flori”, transmit organizatorii pieței de flori „altfel” de pe Strada Potaissa. 

Organizatorii i-au invitat să pună laolaltă diverse tipuri de mâncare aduse de ei și să socializeze. Anul trecut, acest eveniment a fost un succes și participanții s-au bucurat de o atmosferă superbă și o bună companie. 


Vezi AICI evenimentul Strada Potaissa - Piața de flori altfel 2023 de pe Facebook.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Strada Potaissa se transformă. Piața de flori altfel prinde viață pentru al șaptelea an la rând

Imagini inedite ale zidului vechii cetăți a Clujului din zona străzii Potaissa-Kogălniceanu. Orașul de sub oraș

Ultimele Stiri
abonare newsletter