Timp Liber

Cea mai atipică piață de flori din țară revine în iunie! Se caută voluntari care să ajute la înfrumusețarea străzii

Piața de flori altfel revine în perioada 1-5 iunie la Cluj-Napoca, pe Strada Potaissa. Organizatorii evenimentului caută voluntari care să îi ajute la înfrumusețarea străzii.

Piața de flori altfel revine în perioada 1-5 iunie la Cluj-Napoca, pe Strada Potaissa/ Foto: Strada Potaissa - Facebook Piața de flori altfel revine în perioada 1-5 iunie la Cluj-Napoca, pe Strada Potaissa/ Foto: Strada Potaissa - Facebook

 

 


Organizatorii evenimentului „Piața de flori altfel” caută voluntari care să-i ajute „să ude, să care și să se bucure” de flori și plante pe Strada Potaissa din municipiul Cluj-Napoca.

 


Evenimentul se va desfășura pe perioada a cinci zile, de joi, 1 iunie, până luni, 5 iunie.

„Nu putem spune «dacă îți place să lucrezi cu și între flori sau să petreci timpul în mijlocul naturii, atunci hai pe Potaissa ca voluntar». Nici «dacă vrei să te implici activ în comunitatea locală, asta-i șansa ta». E prea puțin. N-ar face cinste căutării. 


Zicem doar atât: hai să vezi cu ochii tăi și să simți cu inima ta cât de împlinitoare e experiența de a fi parte din organizarea acestei piețe de flori care ne fură inimile de 7 ani încoace”, au transmis organizatorii. 

Accesează AICI formularul pe care trebuie să-l completezi pentru a deveni voluntar la ediția cu numărul șapte.


Despre Piața de flori altfel

Producători din întreaga țară vor fi prezenți în centrul Clujului cu flori colorate de sezon, arbuști, cactuși sau plante suculente, anunță inițiatorii proiectului Strada Potaissa.

Acolo nu vor lipsi nici plantele aromatice, care aduc o savoare aparte în orice băutură ori preparat culinar. De asemenea, vei găsi pe strada Potaissa cele mai frumoase idei pentru amenajarea grădinii sau chiar a balconului.


„În perioada 1-5 iunie, pe Strada Potaissa veți găsi cea mai diversă și inedită ofertă de plante și flori. Vizitează cele 15 standuri ale vendorilor noștri și explorează piața cu ghivece pentru interior, pepinierele cu plante pentru exterior, lavanda gigantică, plante aromatice încrucișate și modificate genetic (cum sună mentă cu gust de lămâie?), precum și cel mai iute ardei iute din lume 

Duminică, 4 iunie, activitatea comercială de pe Potaissa va fi întreruptă pentru două ore, între ora 13 și 15, pentru a ne bucura împreună de «Masa bunei vecinătăți». Bucatele sunt aduse, pregătite și cumpărate de fiecare participant care ia loc la masă și trebuie să fie împărțite cu cei din jurul său, într-un spirit autentic de comunitate și prietenie”, au transmis organizatorii.

Vezi AICI evenimentul de pe Facebook.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Piața de flori „altfel” revine și în 2023! Strada Potaissa se transformă iar în cea mai frumoasă stradă din România

Piața de flori „altfel”, la a șasea ediție! Strada Potaissa se transformă iar în cea mai frumoasă stradă din România

abonare newsletter