Timp Liber

Intrare liberă pentru tineri, la Grădina Botanică. Tururi ghidate și expoziție de artefacte

Marți, tinerii sub 35 de ani vor avea intrare gratuită la Grădina Botanică, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului. Vor fi organizate tururi ghidate.

Intrare liberă la Grădina Botanică pentru tineri. FOTO: Facebook/ Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca Intrare liberă la Grădina Botanică pentru tineri. FOTO: Facebook/ Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca

 

 


Tinerii sub 35 de ani vor putea vizita gratuit Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Tineretului, sărbătorită în fiecare an în data de 2 mai. Grădina Botanică va organiza, în cursul zilei, tururi ghidate cu tema „Cultura se împletește cu Natura”. 

 


Intrare liberă la Grădina Botanică pentru tineri. FOTO: Facebook/ Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca

De asemenea, vizitatorii vor putea vedea colecția de artefacte istorice a Grădinii Botanice, de la sarcofage și coloane romane, la ornamente gotice și baroce și până la statui ale unor personalități remarcabile din domeniul culturii și științei. 

Totodată, tinerii se pot bucura de minunatele lalele care împodobesc grădina în această perioadă a anului.


Intrare liberă la Grădina Botanică pentru tineri. FOTO: Facebook/ Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca

CITEȘTE ȘI

Explozie de culoare în Grădina Botanică din Cluj

 


„În afara minunatelor lalele care acum se află în plină înflorire, pe data de 2 mai, de Ziua Națională a Tineretului, ne pregătim să vă surprindem cu alte evenimente captivante! Tinerii sub 35 de ani vor avea intrarea gratuită, în baza unui act doveditor.

Intrare liberă la Grădina Botanică pentru tineri. FOTO: Facebook/ Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca

În plus, pentru a sărbători împreună această zi specială, vom organiza tururi ghidate cu tema «Cultura se împletește cu Natura». Vă vom prezenta colecția noastră impresionantă de artefacte istorice, conservate cu grijă în Grădina Botanică. De la sarcofage și coloane romane, la ornamente gotice și baroce și până la statui ale unor personalități remarcabile din domeniul culturii și științei, toate așteaptă să fie descoperite! Pentru tururi, vă așteptăm la intrarea în grădină la orele 10:00, 12:00 și 14:00.


Nu ratați ocazia de a face o plimbare culturală minunată într-un cadru natural relaxant!”, au transmis reprezentanții Grădinii Botanice. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Natura „se dă în spectacol” la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. Obiectivul, deschis de Paște - FOTO

abonare newsletter