Timp Liber

Mesaje de Paște 2023. Cele mai frumoase și călduroase urări pentru cei dragi

Mesaje și Felicitări Paște 2023. Care sunt cele mai frumoase urări pe care le poți transmite familiei și prietenilor dragi.

Care sunt cele mai frumoase urări pe care le poți transmite familiei și prietenilor dragi/ Foto: pixabay.com Care sunt cele mai frumoase urări pe care le poți transmite familiei și prietenilor dragi/ Foto: pixabay.com

 

 


Perioada Sărbătorilor Pascale este un moment potrivit pentru a trimite celor dragi cele mai sincere și frumoase mesaje și urări de Paște.

 


Iată câteva exemple de urări şi mesaje de Paşte care pot fi trimise celor dragi, pentru a le transmite un gând bun cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Mesaje de Paște 2023. Ce le poți transmite celor dragi?

  1. Fie ca Sfânta Lumină a Sărbătorilor Pascale să vă inunde casa și inimile, să vă aducă numai armonie, fericire și dragoste! Hristos a Înviat!
  2. Lumina și căldura Paștelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credința și iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite! Hristos a înviat!
  3. Liniște sufletească, belșug și lumina să vă aducă Sărbătoarea Învierii Domnului.
    Bucuria vine din lucruri mărunte, liniștea vine din suflet, lumina vine din inima fiecăruia.
    Fie ca Sfintele Paști sa va lumineze sufletul și casa, să vă aducă numai bucurie și sănătate, iar Dumnezeu să vă aibă în pază. Paște Fericit!
  4. Învierea Domnului să vă sporească sănătatea și belșugul, să vă împlinească gândurile și speranțele. Lumina Sfântă a Învierii să coboare în sufletele și în inimile voastre.
  5. Linişte sufletească, belşug şi lumină să vă aducă Sărbătoarea Învierii Domnului! Paște Fericit!
  6. Cu ocazia Sfintelor Paşti sănătate şi zile luminoase. Să fie pace şi dragoste în inimile noastre! Hristos a înviat!
  7. Iţi urăm ca aceste zile să-ţi aducă sănătate şi bună dispoziţie, iar gândurile bune să te însoţească tot restul vieţii și să petreci clipe de neuitat alături de familie și cei dragi. Hristos a înviat!
  8. Lumina şi miracolul Invierii să vă pătrundă în inimă, iar speranţa în mai bine să vă călăuzească drumul. Paşte fericit!
  9. Sărbătoarea Sfântului Paşte este o perioadă în care Iisus Hristos ne aduce linişte, atât interioară cât şi exterioară, pentru că numai aşa vom putea simţi pacea dăruită de salvatorul nostru Iisus. Hristos a înviat!
  10. Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Paște Fericit!

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Masa de Paște bogată în E-uri, zahăr și sare! La o singură masă consumăm până la 163 de E-uri

Când ajunge Sfânta Lumină de la Ierusalim în România. Sfântul Mormânt, inspectat încă din Vinerea Mare

Ultimele Stiri
abonare newsletter