Timp Liber

UNTOLD, ales pentru a doua oară în TOP 10 cele mai mari festivaluri din lume! Ce pregătesc organizatorii în 2023?

Festivalul UNTOLD 2022 a fost votat în top 10 cele mai mari festivaluri ale lumii în clasamentul realizat de DJ Mag, cea mai mare publicație din industria muzicii electronice la nivel global.

UNTOLD, ales în top 10 cele mai mari festivaluri din lume / Foto: organizatori

 

 


După o pauză de trei ani, revista britanică a publicat primul top al celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii. Voturile au fost date de fanii de pe întreg mapamondul.

 


Pentru Top 100 Festivals au votat peste 100.000 de fani din întreaga lume, în perioada 5-26 octombrie 2022. Festivalul UNTOLD din Cluj-Napoca ocupă locul 9 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume și a devansat festivaluri cu tradiţie precum Burning Man, Sziget, Lollapalooza, Parookaville sau Mysteryland.

Ce pregătesc organizatorii UNTOLD pentru 2023?

Pentru ediția din acest an, creatorii uneia dintre cele mai frumoase experiențe de festival din lume, vor aduce în Cluj-Napoca cei mai mari artiști internaționali. Trupa Imagine Dragons este una dintre premierele oferite de organizatorii UNTOLD pentru 2023. Tot pe mainstage-ul festivalului va reveni în acest an și legendarul Armin van Buuren.


Festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2023.

În Top 100 Festivals se plasează și Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. Fanii din întreaga lume l-au votat în acest clasament și ocupă locul 51. În 2023, cei care iubesc marea, muzica și distracția sunt așteptați pe plaja din Constanța, pentru cea de-a 5-a ediție Neversea, care va avea loc între 6 și 9 iulie.

CITEȘTE ȘI:

Opțiuni de cazare la cele mai mari festivaluri de muzică: Untold, Neversea și Massif 2023

Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD în București, votat cel mai frumos târg din România. Peste un milion de persoane i-au trecut pragul

abonare newsletter