Timp Liber

Ce artiști vrei să vezi la UNTOLD 2023? Organizatorii cer părerea festivalierilor

Organizatorii Untold au lansat un formular în care fanii muzicii tehno pot scrie ce artiști își doresc să vadă la ediția de anul viitor a festivalului.

Ce artiști vrei să vezi la UNTOLD 2023? Organizatorii cer părerea festivalierilor. FOTO: Facebook/ Untold Ce artiști vrei să vezi la UNTOLD 2023? Organizatorii cer părerea festivalierilor. FOTO: Facebook/ Untold

 

 


La nici o lună de la încheierea ediției 2022 a festivalului Untold, organizatorii de gândesc deja la ediția de anul viitor și cer părerea fanilor cu privire la artiștii pe care și-ar dori să îi vadă pe scenele Untold. 

 


Astfel, cei interesați au posibilitatea să completeze un formular online unde pot introduce numele artiștilor care le-au plăcut cel mai mult la edițiile din anul trecut, dar și nume noi de artiști pe care ar dori să îi vadă pe scenele festivalului. De asemenea, pot fi făcute sugestii și legat de alte aspecte organizatorice care ar putea fi îmbunătățite.

Ce conține formularul?

Festivalierii pot completa formularul online AICI, introducând numele, adresa de e-mail, vârsta și localitatea. Iată la ce întrebări pot oferi variante: 


  • Care sunt artiștii pe care ți-ai dori să îi revezi la Untold?
  • Care este scena ta preferată?
  • Ce artist ți-ai dori să vezi pe main stage?
  • Ce DJ ți-ar plăcea să vezi pe main stage?
  • Ce artiști vrei să vezi pe scena Alchemy?
  • Ce artiști vrei să vezi pe scena Galaxy?
  • Ce artiști ți-ai dori să vezi pe alte scene? (DAYDREAMING, TIME, TRAM, RETRO FANTASIA).

Cea de-a șaptea ediție a festivalului UNTOLD a avut loc între 4 și 7 august. Peste 200 de artiști, naționali și internaționali, printre care Above & Beyond, Anne-Marie, Alok, Claptone, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, J Balvin, Hardwell, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki și Tujamo, au făcut show-uri magice la UNTOLD 2022. 

Bugetul festivalului s-a ridicat la 17 milioane de euro. Cei care doresc să fie primii care își asigură prezența la cea de-a opta poveste UNTOLD se pot înregistra pe https://untold.com/ pentru a cumpăra abonamente la preț special pentru ediția din 2023.

CITEȘTE ȘI:

Supraestimare? În Cluj n-ar fi rămas peste 60 milioane € de pe urma Untold, spun economiștii!

Ultimele Stiri
abonare newsletter