Timp Liber

Expoziție de construcții Lego, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

O expoziție de construcții originale realizate din elemente Lego va avea loc în weekend, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Expoziție de construcții Lego, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. FOTO: Asociația Brickenburg Expoziție de construcții Lego, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. FOTO: Asociația Brickenburg

 

 


Tradiționala Expozitie de Iarna a Asociației Brickenburg, organizată în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, își asteaptă vizitatorii începând de vineri, 20 ianuarie, până duminică, 22 ianuarie, la sediul muzeului, pe str. Memorandumului nr. 21.

 


Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă si aduce în atenția publicului construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg, precum și modele oficiale impresionante prin dimensiuni sau vârstă.

„Chiar dacă această iarnă nu ne-a adus până acum zăpadă, dioramele imaginate de membrii Asociatiei Brickenburg vin să suplinească această lipsă, propunand vizitatorilor zone și activități hibernale reprezentând bucuriile specifice acestui anotimp”, menționează organizatorii.


Atelierul de constructie va fi prezent, publicul de orice vârstă având posibilitatea ca pe parcursul evenimentului să realizeze propriile lucrari din piese LEGO(R). De asemenea, doritorii se vor putea implica in activitatile Toy Photo care vor avea loc pe parcursul evenimentului. 

Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtand vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.


Orarul de vizitare vineri și sâmbătă este între orele 10.00 – 18.00, iar duminică, între 10.00 - 17.00. Prețul biletului de intrare este de 5 lei.

CITEȘTE ȘI:

Expoziție de construcții LEGO(R), la Cluj. Vor fi expuse replici uriașe ale navelor spațiale Star Wars și a vaporului Titanic

Ultimele Stiri
abonare newsletter