Artă & Cultură

Expoziție de construcții LEGO(R), la Cluj. Vor fi expuse replici uriașe ale navelor spațiale Star Wars și a vaporului Titanic

În weekend va avea loc o expoziție de construcții LEGO(R), la Cluj-Napoca. Acolo veți găsi replici uriașe ale navelor spațiale Star Wars și a vaporului Titanic.

Expoziție de construcții LEGO(R), la Cluj. Vor fi replici uriașe ale navelor spațiale Star Wars și a vaporului Titanic Expoziție de construcții LEGO(R), la Cluj. Vor fi replici uriașe ale navelor spațiale Star Wars și a vaporului Titanic

 

 


Tradiționala expoziție de construcții LEGO(R) a Asociației Brickenburg Ethnologia Galactica, organizată în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, își așteaptă vizitatorii începând de vineri, 21 ianuarie, până duminică, 23 ianuarie, la sediul muzeului, pe str. Memorandumului nr. 21.

 


Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg, precum și modele oficiale impresionante prin dimensiuni sau vârstă.

Deoarece este un an aniversar, celebra companie împlinind anul acesta 90 de ani de la înființare, printre exponate se vor afla de la „strămoși” ai minifigurinei LEGO(R) la uriașe replici ale navelor spațiale Star Wars și a vaporului Titanic.


Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtand vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.

Vizitarea expoziției se face în condițiile speciale stabilite pentru perioada stării de alertă, având în vedere situația epidemiologică.


Prețul biletului de intrare la expoziție este de 5 lei, iar orarul de vizitare este următorul:

- vineri, sâmbătă: 10.00 – 18.00, 
- duminică: 10.00 - 17.00

CITEȘTE ȘI:

Jucăriile prind viață în obiectivul unui clujean pasionat de Lego. GALERIE FOTO

„Eroii dintre noi” reprezentați prin figurine LEGO: „Am încercat să transpun în piese un episod din viața reală” VIDEO/GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter