Timp Liber

Revelion 2023. Cele mai spectaculoase fotografii cu focul de artificii din Cluj-Napoca. FOTO

Mii de clujeni au petrecut Revelionul în aer liber, în Piața Unirii. La cumpăna dintre ani un impresionant foc de artificii a avut loc la Cluj-Napoca.

Artificii la Cluj-Napoca de Revelion. Sursă foto Facebook Municipiul Cluj-Napoca Artificii la Cluj-Napoca de Revelion. Sursă foto Facebook Municipiul Cluj-Napoca

 

Primele minute din 2023 au fost întâmpinate cu focuri de artificii în aproape toată lumea. Nici Clujul nu a făcut excepție.


La Cluj-Napoca a devenit o tradiție ca Noul An să fie sărbătorit de clujeni și turiști în inima orașului. Primăria Cluj-Napoca a pregătit un program special pentru Revelion 2023 cu artificii, concerte și șampanie.

Anul acesta, spectacolul s-a desfășurat în Piața Unirii din Cluj-Napoca de la ora 22:00. Pe scenă a urcat trupa DJ Project, urmată la ora 23:00 de trupa Compact. 


Trecerea dintre ani a fost marcată de un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, tot în Piața Unirii. Seara s-a încheiat cu muzica celor de la Arpy & Zip Band, de la ora 00:10.

Mii de clujeni au sărbătorit Revelionul în stradă, în Piața Unirii, unde au avut loc mai multe concerte, dar și un impresionant foc de artificii. Primarul Emil Boc a petrecut alături de clujeni, iar cu această ocazie le-a transmis un mesaj pentru 2023.


„Cele bune să se adune, cele rele să se spele și să pregătim 2023. Vă mulțumesc frumos, dragi clujeni, că ați venit într-un număr atât de mare aici în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Acest oraș este minunat, este primul oraș din România în ceea ce privește calitatea vieții datorită vouă, datorită dumneavoastră, dragi clujeni. Cei care au băut ceva să spună «da», cei care nu-au băut ...N-ați mâncat, n-ați băut nimic, oameni buni? Ia să vedem. Cei care au băut deja un pahar de șampanie să spună ca mine «Cluj-Napocaaaaa». Bravo, puțină gălăgie, puțină gălăgie. Așa, optimiști. Să-i salutăm și pe cei de pe roată, e foarte multă lume pe Napoca, pe Eroilor. În toată țara e multă lume pe stradă, să le transmitem un mesaj de la Cluj tuturor românilor oriunde s-ar afla ei, «La mulți ani, cu drag și sănătate» și să știe că îi așteptăm acasă în România., și de ce nu, la Cluj-Napoca. «La mulți ani, dragi clujeni». Vă rog să vă pregătiți paharele, șampania, și eu am pregătit o șampanie aici ca de la Formula 1 pentru clujeni de nota 10 să pregătim trecerea în 2023 ca după aceea să ne bucurăm de tot ce a fost mai frumos în 2022. Vă doresc tuturor un an mai bun și faceți un bine oriunde puteți pentru că atunci vom fi întotdeauna cei mai buni. Sunt peste 10.000 de clujeni, cred, în piața centrală a Clujului și asta arată faptul că clujenii știu și să se bucure, și să muncească, dar, mai ales în seara asta știu să se distreze. Mai multă gălăgie, cei care țin cu U Cluj să spună «U» Cluj. Mai multă gălăgie pentru Cluj-Napoca”, a spus edilul pe scena amplasată în Piața Unirii.

CITEȘTE ȘI:

Spectacol impresionant de artificii în Piața Unirii, de Revelion. Emil Boc, la cumpăna dintre ani: „Am pregătit o șampanie ca de Formula 1 pentru clujeni de nota 10”. VIDEO

Tragedie în noaptea de Revelion. Un incendiu a distrus o casă din Bonțida. VIDEO

Restricții de circulație în centrul Clujului, în noaptea de Revelion

Ultimele Stiri
abonare newsletter