Timp Liber

Direcția 5, show în Piața Unirii, la Târgul de Crăciun. Sute de clujeni au cântat și dansat alături de trupă

A doua seară a Târgului de Crăciun i-a avut protagoniștii pe cei de la Direcția 5, care au creat o atmosferă incendiară în Piața Unirii.

Direcția 5, show în Piața Unirii, la Târgul de Crăciun. FOTO: Facebook/ Târgul de Crăciun Cluj-Napoca Direcția 5, show în Piața Unirii, la Târgul de Crăciun. FOTO: Facebook/ Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

 

 


Sute de clujeni au cântat sâmbătă seară alături de membrii trupei Direcția 5, la Târgul de Crăciun. Ei și-au aprins lanternele de la telefon și au dansat pe ritmul muzicii.

Clujenii s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare, alături de cei dragi și de familie, în Piața Unirii.


Duminică, cei mici sunt așteptați la Povești la gura sobei, de la ora 18:00, să asculte „Apolodor”, împreună cu Urbannect și Magic Puppet, iar de la ora 19:00, Golden Party ne invită la teatru de păpuși, mai exact la spectacolul savuros în care principalii protagoniști sunt Vulpea cea șireată și Ursul poate prea ușor de păcălit.

De la 19:30 va avea loc un moment de dans cu trupa de teatru pentru copii Golden Party și Funtasticii & Renul Rudolf. De altfel, Renul Rudolf va fi prezent de la 18:30 pentru poze cu copiii la Căsuța lui Moș Crăciun din piață.


De la 20:00, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de cei de la VIBES live band.

Zeci de trupe și momente speciale, la Târgul de Crăciun

În cele 44 de zile de târg, zeci de concerte vor avea loc pe scena amplasată în Piața Unirii. Vor concerta, printre alții, Iuliana Beregoi, Alexandra Ușurelu, Semnal M, Blue Ink Jazz Quartet, Vibes Live Band, Școala de muzică Rock Academy, Școala de Muzică Voltaj Academy, Școala de muzică Music Hub, Kids Sing Academy, Școala de Muzică The Beat, Timothy Kross, Incubatorul de Muzică și Incubatorul de Folclor, Zestrea Ardealului, Clubul Vedetelor (Muguri de Folclor), Florian Roșan, Gadjo Dilo, Ministar, Maria Golban Șomlea și Paula Rad. 


Lor li se vor alătura zeci de coruri și grupuri de colindători de la grădinițele, școlile și liceele din oraș.

86 de căsuțe cu bunătăți și cadouri de la producători locali, caruselul, bradul împodobit, roata panoramică și poveștile la gura sobei vin să completeze decorul de poveste și să ne ofere zeci și zeci de motive să nu ratăm experiențele acestei ediții.


De asemenea, tramvaiul lui Moș Crăciun va circula pe toată durata târgului, între orele 16:00-18:00, pe traseul Gară-Bucium, iar în unele zile, chiar și Moșul îi va întâmpina pe cei mici. Căsuța lui Moș Crăciun vă așteaptă în vizită, tot la târg, unde puteți lăsa și scrisoarea pentru moș.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Cum a fost prima seară la Târgul de Crăciun? Mii de lumini, concerte și primele călătorii cu Tramvaiul Moșului

Ultimele Stiri
abonare newsletter