Timp Liber

Circulația pe strada Cireșilor din Zorilor, închisă duminică! Clujenii, chemați să facă sport în aer liber

Circulația rutieră pe strada Cireșilor din Zorilor va fi restricționată duminică. Strada va fi amenajată într-un spațiu sigur în care clujenii vor putea practica sportul în aer liber.

Sport pe stradă în Cluj-Napoca / Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca Sport pe stradă în Cluj-Napoca / Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Primăria continuă acțiunile „Străzi deschise” și „Fugi în curtea școlii” pentru a promova sportul și mișcarea în aer liber.

 


Astfel, sâmbătă, 5 noiembrie, se va desfășura acțiunea „Fugi în curtea școlii” de la ora 10:00 până la ora 13:00, la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” de pe strada Zorilor, cartierul Zorilor.

Duminică, 6 noiembrie, o stradă din cartierul Zorilor se deschide pentru pietoni.


Mai exact, de la ora 14:00 până la ora 17:00, strada Cireșilor se va închide circulației mașinilor și va fi amenajată într-un spațiu potrivit pentru practicarea sportului:

„Primăria Municipiului Cluj-Napoca continuă proiectul «Străzi deschise» în cartierul Zorilor, deschizând strada Cireșilor pentru pietonii de toate vârstele, pentru practicarea sportului în aer liber. Duminică, strada va fi amenajată într-un spațiu sigur destinat inițierii în sporturi precum baschet, badminton, tenis de masă, aruncare la poartă, exerciții de motricitate și trasee de viteză”, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Strada Gospodarilor, amenajată într-un spațiu dedicat sporturilor! Clujenii au făcut mișcare împreună în Mărăști. FOTO

GALERIE FOTO. Baschet, tenis de masă și arte marțiale, pe strada Constantin Brâncoveanu

Ultimele Stiri
abonare newsletter