Sport

Strada Gospodarilor, amenajată într-un spațiu dedicat sporturilor! Clujenii au făcut mișcare împreună în Mărăști. FOTO

Strada Gospodarilor a fost închisă temporar pentru mașini și reamenajată în ziua de duminică. Adulții și copiii s-au adunat pe această stradă din Mărăști ca să practice sportul împreună.

Clujenii și copiii au făcut sport împreună pe strada Gospodarilor din Mărăști, duminică, 30 octombrie 2022 / Foto: Facebook - Emil Boc Clujenii și copiii au făcut sport împreună pe strada Gospodarilor din Mărăști, duminică, 30 octombrie 2022 / Foto: Facebook - Emil Boc

 

 


Inițiativele „Fugi în curtea școlii” și „Străzi deschise” au continuat în acest weekend în Cluj-Napoca.

Sâmbătă, copiii au făcut sport în curtea Școlii „Traian Dîrjan” din Someșeni, iar duminică strada Gospodarilor din cartierul Mărăști a fost amenajată într-un spațiu dedicat sporturilor.


Astfel, clujenii s-au adunat duminică pe strada Gospodarilor ca să se joace cu mingea, să facă exerciții fizice și trasee de viteză, în intervalul 15:00-18:00, când traficul rutier a fost restricționat. 

„Sâmbătă, curtea Școlii Gimnaziale „Traian Dârjan” a fost deschisă pentru copii, care au fost invitați - în seria de evenimente «Fugi în curtea școlii» - să încerce sporturi precum atletism, baschet, handbal, fotbal, tenis, volei sau alte jocuri specifice copilăriei”, a declarat Emil Boc.


Programul următoarelor acțiuni, în cartierul Zorilor

  •  Fugi în curtea școlii - 5 noiembrie, 10:00-13:00, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” - str. Zorilor, cartierul Zorilor
  •  Străzi deschise - 6 noiembrie, 14:00-17:00 - Strada Cireșilor, cartierul Zorilor

CITEȘTE ȘI:

Strada Gospodarilor din Mărăști devine pietonală în weekend! Pietonii vor putea practica sportul în aer liber

GALERIE FOTO. Baschet, tenis de masă și arte marțiale, pe strada Constantin Brâncoveanu

abonare newsletter