Timp Liber

Festivalul Silvoiței de la Vultureni A FOST AMÂNAT

Organizatorii Festivalului Silvoiței, care ar fi trebuit să se desfășoare în acest weekend, a fost amânat din cauza prognozei meteo care anunță ploi abundente și temperaturi scăzute.

 

Festivalul Silvoiței, ediția a IV-a, va avea loc între 8-9 octombrie.


„Nu a fost o decizie ușoară, date fiind pregătirile făcute și tot efortul depus până în acest moment atât de producători cât și de organizatori, dar am decis aceasta pentru beneficiul vizitatorilor. Ne imaginam că vom putea să petrecem un timp plăcut împreună chiar dacă e înnorat și sunt puține precipitații, făcând parada umbrelelor colorate și a cizmulițelor, însă la doar 11-14 grade și 30-40 L/mp de ploaie va fi mai mult o neplăcere atât pentru participanți cât și pentru organizatori”, transmit organizatorii.

În ceea ce privește biletele cumpărate, organizatorii spun că acestea vor putea fi folosite pentru oricare din zilele de sâmbătă sau duminică.


„Se păstrează structura evenimentului cu multe activități pentru copii, ateliere creative, jocuri și timp în aer liber și sperăm că weekendul 8-9 octombrie să ne răsfețe cu soarele cald al toamnei. Veți putea cumpăra multe preparate locale, silvoiță, și în măsura posibilităților se va prepara silvoiță live. Pentru solicitarea de anulare a biletelor și returnarea totală a contravalorii acestora vă rugăm să trimiteți e-mail pe adresa lavultureni@gmail.com cu numele și adresa de e-mail de pe care au fost luate biletele până duminică, 18 septembrie 2022, ora 23.  Prețul biletelor on-line rămâne 45 ron adulti și 25 ron copii, conform planului de bilete. Totodată vă încurajăm să susțineți producătorii locali care s-au pregătit mult pentru a vă putea servi cu bunătăți în acest weekend și au produse pentru a fi livrate în cursul săptămânii viitoare”, mai spun organizatorii festivalului.

CITEȘTE ȘI:

Silvoiță, măgari și fluturi. Ce i-a adus sâmbătă pe sute de clujeni la Băbuțiu? FOTO/VIDEO

Locul unde copilăria are farmecul de altădată. În Vultureni la „Festivalul Silvoiței”. GALERIE FOTO

Accident GRAV în Vultureni, Cluj! O femeie, transportată de URGENȚĂ la spital. FOTO

abonare newsletter