Timp Liber

Festival dedicat comunității din Florești. Trei zile cu ateliere, concerte live și multe surprize

În perioada 30 septembrie-2 octombrie, locuitorii din comuna Florești vor avea parte de un festival dedicat comunității.

În perioada 30 septembrie-2 octombrie, locuitorii din comuna Florești vor avea parte de un festival dedicat comunității./ Foto: Facebook - Primăria Comunei Florești - Cluj În perioada 30 septembrie-2 octombrie, locuitorii din comuna Florești vor avea parte de un festival dedicat comunității./ Foto: Facebook - Primăria Comunei Florești - Cluj

 

 


Primăria comunei Florești a făcut publică perioada în care se va organiza în acest an Florești FEST, un festival dedicat tuturor floreștenilor, de la mic la mare. 

 


Festivalul va fi organizat în perioada 30 septembrie-2 octombrie. 

Chiar dacă programul nu a fost făcut încă public de către organizatori, în cadrul festivalului vor fi organizate concerte live, spectacole de muzică populară și tradiții, ateliere cu activități pentru copii, teatru de păpuși și multe alte surprize.


„Primăria Comunei Florești împreună cu EC Garden organizează sărbătoarea întregii comunități din Florești. Timp de 3 zile vom sărbători împreună spiritul tânăr, multiculturalitatea, dinamica și energia pozitivă a locuitorilor comunei.

În locațiile din Florești si Luna de Sus, programul include concerte live, spectacole de muzică populară și tradiții, ateliere cu activități pentru copii, teatru de păpuși și spectacole de magie, concursuri, activități asistate de animale și târg de adopții, zone de mâncare și băuturi, zone pentru producători locali și artizani”, au transmis reprezentanții Primăriei Florești.


Florești FEST a venit ca o înlocuire a Zilelor Floreștiului, în urmă cu patru ani.

EC Garden Cluj, vibe de Festival în inima comunității din Florești

Festivalul este organizat împreună cu cei de la EC Garden Cluj, care au oferit locuitorilor din comuna Florești o oază care să îi transpună în viața festivalurilor.


Cei care doresc să fugă de aglomerația orașului vor găsi tot ceea ce au nevoie pentru o zi de relaxare în natură și anume street food vendors, baruri cu bere la draft, cocktails, vin, prosecco și cafea de specialitate, multe locuri la mese în zone acoperite sau în aer liber, muzică bună și un vibe de Festival în fiecare zi. Copiii se pot relaxa alături de părinți în grădină, pot participa la atelierele organizate pentru ei sau pot să se joace în parcul Cetățuia aflat în imediata vecinătate. 

 

CITEȘTE ȘI:

Distracție la TIFF 2022 în familie: jocuri și ateliere tematice pentru copii și părinți și spectacole în aer liber, în Parcul Poligon din Florești

EC Garden Cluj – vibe de Festival în inima comunității. Concert Mădălina Pavăl, sâmbătă 23 iulie

Ultimele Stiri
abonare newsletter