Timp Liber

Vreme caldă la Cluj, în acest weekend! Temperaturile maxime vor ajunge la 30 de grade Celsius

Acest weekend se anunță unul cald în Cluj. Temperaturile maxime vor ajunge la 30 de grade Celsius, iar șansele de ploaie vor fi reduse.

Acest weekend se anunță unul cald în Cluj/ Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca Acest weekend se anunță unul cald în Cluj/ Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Potrivit prognozei AccuWeather, vremea în Cluj se anunță una cu mult soare și șanse mici de ploaie. 

 


Maximele vor ajunge la 30 de grade Celsius, iar șansele de precipitații vor fi reduse semnificativ.

Vineri, 26 august, clujenii se vor bucura de soare din plin, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 26%, iar șansele de ploaie vor fi zero. Maximele vor ajunge la 30 de grade Celsius, iar pe timpul nopții sunt așteptate 13 grade Celsius.


Weekend-ul se anunță la fel de însorit ca și ziua de vineri. Sâmbătă vor fi așteptate 30 de grade Celsius, iar șansele de ploaie vor fi de 1%.  Cerul va străluci cu putere și în această zi.

Duminică, 28 august, cerul va fi acoperit de nori în proporție de 9%, iar șansele de precipitații vor fi de doar 4%. Pe timpul zilei vor fi așteptate 30 de grade Celsius, iar pe timpul nopții 16 grade Celsius. 


 

CITEȘTE ȘI:

Mini-tornadă în municipiul Cluj-Napoca. Județul se află sub cod galben de ploi torențiale. VIDEO

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

O furtună scurtă face ravagii în Cluj: copaci căzuți, locuințe inundate și cabluri de curent avariate

Ultimele Stiri
abonare newsletter