Timp Liber

Central Park Wine Festival vine în Parcul Central

Sfârșitul verii aduce din nou în Cluj-Napoca unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate culturii vinului: Central Park Wine Festival.

 

Central Park Wine Festival se va organiza în ultimul weekend al lunii august, în Parcul Central din Cluj-Napoca.


După o pauză și o ediție mai restrânsă în 2021, anul acesta festivalul reunește cea mai mare gamă de vinuri de până acum. Vor fi prezente crame din toate colțurile țării, precum și vinuri premium și de consum din Italia, Franța, Spania, Argentina, Chile, Portugalia și multe altele care vă așteaptă să le descoperiți povestea în ultimul weekend de vară.

Nu vor lipsi bineînteles nici show-urile de live cooking. Organizatorii au pregătit patru zile de „muncă” intensă în Parcul Central unde vă așteaptă în fiecare zi în bucătăria Kuiba chefi din țară și străinătate să degustați cele mai „îndrăznețe” preparate culinare.


Chef Antonio Passarelli și Mircea Dinescu printre invitații la ediția din acest an 

Renumitul chef Antonio Passarelli este invitat anul acesta să susțină două show-uri de live cooking în zilele de sâmbătă și duminică. 

Antonio Passarelli s-a născut în Italia, iar de aproape 30 de ani trăiește în România unde a avut o activitate remarcabilă, fiind chef în cele mai renumite restaurante din țară, a colaborat cu bucătari celebri din întreaga lume și a gătit pentru numeroase personalități. Și-a dezvoltat cariera având propriile emisiuni, alături de fiul sau Michel Passarelli.


Emisiunea scriitorului Mircea Dinescu se va difuza din Parcul Central Cluj-Napoca

Anul acesta, printre invitații la festival se numără și scriitorul Mircea Dinescu. Acesta va oferi publicului o călătorie gastronomică autentică în zona special amenajată de Live Cooking.

Muzică Live și Kids Area la Central Park Wine Festival

Încă de la prima ediție festivalul a fost gândit ca un eveniment destinat întregii familii, așa că nu va lipsi nici de data aceasta o zonă dedicată copiilor, unde cei mici se vor putea distra în timp ce adulții se bucură de buchetele de arome și explorează fiecare loc din festival. 


Nelipsite din festival sunt și muzica live, Targuțu Vintage, zone de relaxare și degustare, căsuțe cu mâncare și zona de food truckuri.

CITEȘTE ȘI:

Clujul ar putea avea un parc cât Central Park din New York! VEZI unde poţi semna petiţia pentru crearea lui

Planta care previne formarea pietrelor la rinichi. Calmează durerile de cap și combate cancerul

Numărul turiștilor străini care vin în Cluj, în creștere! Cei mai mulți au venit din Europa

Ultimele Stiri
abonare newsletter