Timp Liber

Jazz in the Park scoate la vânzare bilete de o zi. VEZI ce artiști vor cânta la ediția de anul acesta a festivalului

Organizatorii Jazz in the Park anunță scoaterea la vânzare a biletelor de o zi pentru festival. De asemenea, anunță concertele care vor avea loc în fiecare dintre cele patru zile de festival.

Jazz in the Park scoate la vânzare bilete de o zi. FOTO: Facebook/ Jazz in the Park Jazz in the Park scoate la vânzare bilete de o zi. FOTO: Facebook/ Jazz in the Park

 

 


Clujenii pasionați de muzică jazz își pot achiziționa bilete de o zi pentru festivalul Jazz in the Park, care va avea loc anul acesta în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca. Organizatorii au anunțat luni scoaterea la vânzare a biletelor.

 


De asemenea, organizatorii au anunțat cele mai așteptate nume și programul pe zile al festivalului. Astfel, în prima zi a festivalului - joi, 1 septembrie, vor urca pe scenă The Comet is Coming, Trigon, Mircea Tiberian Trio. 

În a doua zi a festivalului - vineri, 2 septembrie, vor avea concerte Yussef Dayes, Amadou & Mariam și Erik Truffaz Quartet.


În a treia zi a festivalului Jazz in the Park 2022 - sâmbătă, 3 septembrie, vor cânta Asaf Avidan, Avishai Cohen Quartet și Mădălina Pavăl Orchestra.

În ultima zi de festival - duminică, 4 septembrie, vor urca pe scenă Dhafer Youssef, Roberto Fonseca Trio și London Afrobeat Collective.


Organizatorii promit însă că un nou val de artiști de renume mondial va fi anunțat în luna august.

Ce artiști mai cântă în cele patru zile de Jazz in the Park?

Cea de-a X-a ediție a festivalului Jazz in the Park va avea loc în 1-4 septembrie, în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca, cel mai vechi muzeu în aer liber din România. După doi ani în care s-a desfășurat în variante restrânse, condiționat fiind de restricțiile pandemice, Jazz in the Park aduce din nou în fața publicului un lineup vibrant, eclectic și bogat, dorind să confirme încă o dată numele de Europe’s Best Small Festival.


Organizatorii au anunțat la începutul lunii iulie un nou val de artiști:

„13 noi artiști confirmați la Jazz in the Park 2022: Avishai Cohen Music Quartet, Roberto Fonseca Trio, Mircea Tiberian Trio, Ganna, Elena Mindru Quartet, Mădălina Pavăl Orchestra, Apifera, Paperjam, Zaharenco, Andrei Petrache Trio, 7th SENSE, Răzvan Cipcă Trio, Maria Șimandi Project”, se arată în anunțul organizatorilor. Primii artiști anunțați de organizatori în aprilie 2022 au fost: The Comet is Coming (UK), Dhafer Youssef (TN), Asaf Avidan (IL), Amadou et Mariam (ML), Yussef Dayes (UK), Erik Truffaz Quartet (CH), Teodora Enache-Brody (RO), London Afrobeat Collective (UK), Trigon (MD), Luiza Zan (RO), Blazzaj (RO), Jazzbois (HU) și Marta Popovici (RO).

Cât costă abonamentul și biletele?

Prețul biletelor de o zi este cuprins între 100 și 130 de lei. În prezent, prețul abonamentelor pentru cele patru zile de festival este de 350 lei.

Pentru ca publicul să se poată bucura la maximum de experiența Jazz in the Park așa cum și-o doresc organizatorii, capacitatea Parcului Etnografic a fost limitată la 8.000 persoane.

Copiii sub 7 ani pot intra gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de minimum un adult posesor al unui bilet individual sau al unui abonament valabil pentru ziua respectivă.

Accesul copiilor între 7 și 14 ani este permis în baza unui bilet valabil și doar dacă sunt însoțiți de un adult.

CITEȘTE ȘI:

Noi artiști confirmați la Jazz in the Park 2022. Vezi line-up-ul și cât costă abonamentul

Ultimele Stiri
abonare newsletter