TIFF

TIFF Picnic nu va mai avea loc marți din cauza ploilor. Ce se întâmplă cu biletele?

Evenimentul TIFF Picnic de la Parcul Etnografic se mută miercuri 14 iunie, la aceeași oră, în același loc. Motivul sunt condițiile meteo.

Evenimentul TIFF Picnic de la Parcul Etnografic se mută miercuri 14 iunie/ Foto: TIFF Evenimentul TIFF Picnic de la Parcul Etnografic se mută miercuri 14 iunie/ Foto: TIFF

 

 


Miercuri 14 iunie, la Parcul Etnografic Romulus Vuia facem TIFF Picnic cu Clubul Gastronomic Transilvan, Nightlosers & Trio Ardealul și documentarul Vulturii din Țaga. 

 


„Suntem nevoiți să mutăm evenimentul TIFF Picnic din 13 iunie, ora 17:00, pe miercuri, 14 iunie, tot ora 17:00, din cauza condițiilor meteo. Biletele rămân valabile”, a transmis TIFF.

Nightlosers cântă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române sau maghiare. La TIFF Picnic li se alătură Emil Mihaiu, probabil cel mai bun viorist din Gherla. Cu el cântă și Zenu Zan (la braci aka violă) și Pusztai Aladár (la gordună aka contrabas). Împreună sunt Trio Ardealul. 


De asemenea, va avea loc proiecția filmului „Vulturii din Țaga” (r. Adina Popescu, Iulian Ghervase, 2023). Echipa sa pierde meci după meci, însă Nelu, managerul unui club de fotbal dintr-un sat din Transilvania, nu se dă bătut. După fiecare înfrângere, o ia de la capăt, pentru că pasiunea sa pentru fotbal îi dă un sens în viață. Premiul pentru Cea mai bună regie (competiţia românească) anul trecut la festivalul Astra.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ziua Maghiară la TIFF.22. S-a deschis programul de conversații din spațiul TIFF Lounge

Incursiune în primul muzeu al cinematografiei din România. De la Cluj a plecat regizorul filmului „Casablanca”. „Mulți studenți de la Teatru nu au nicio idee despre ce s-a întâmplat aici”. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter