Educație

4.000 de copii au participat la școala de vară organizată de World Vision România

Aproximativ 4.000 de copii din județele Cluj, Iași, Ialomnița, Vaslui și Vâlcea s-au înscris la cursurile școlii de vară organizate de World Vision România. Spațiul de desfășurare a orelor de curs a fost în aer liber, în curțile și grădinile școlilor. Proiectul se bazează mai mult pe educație nonformală, cluburi de lectură, ateliere creative, jocuri sportive şi recreative, excursii în natură, audiții muzicale conform edupedu.ro.

Economie

Fermierii către liceeni clujeni: „Dacă faceți agricultură, tot timpul veți fi oameni liberi”

Liceeni și elevi de clasa a VIII-a au primit sfaturi de la fermieri în cadrul mesei rotunde organizate de Fundaţia World Vision România împreună cu Colegiul „Emil Negruţiu” Turda, în cadrul campaniei „Mândru să fiu fermier”, parte a programului naţional „Liceele agricole – Hub-uri locale pentru dezvoltarea fermelor mici şi mijlocii”.Actualitate

Cluj: Prima platformă gratuită pentru promovarea artei populare

Fundaţia World Vision România a lansat, miercuri, la Muzeul Etnografic din Cluj, „Târgul de la sat”, prima platformă online gratuită destinată promovării meşterilor populari – www.targuldelasat.ro, realizată în cadrul proiectelor „Atelierul de meşteşuguri”. Concomitent, s-a dat startul unei serii de zece expoziţii de obiecte meşteşugăreşti care vor fi organizate în lunile de iarnă în Transilvania de Nord.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners