Actualitate

Din dragoste pentru Boc, Tișe face ceea ce trebuia să facă în urmă cu mulți ani. Între timp, Clujul pierde milioane de euro

După ce nu a fost în stare să predea de 8 ani de zile amplasamentul pentru construirea unei parcări și a unui hotel la aeroport, Alin Tișe se dă peste cap pentru parcarea de tip park&ride, proiectul primarului Emil Boc. De câțiva ani, Curtea de Conturi impută Consiliului Judeţean pierderi de milioane de euro prin neîncasarea redevenţei pentru parkingul şi hotelul care trebuiau construite de firma UTI.


Actualitate

Adio parcare şi hotel la Aeroportul Cluj? UTI renunţă să le mai construiască

Proiectul construirii unui parking suprateran în perimetrul Aeroportului Cluj și a unui hotel a fost abandonat de mai bine de 7 ani de zile şi cel mai probabil aşa va şi rămâne. Firma UTI a cerut Tribunalului Cluj să suspende contractul încheiat cu Consiliul Judeţean în ceea ce priveşte amenajarea celor două obiective (parcare + hotel), iar judecătorii au admis acţiunea.
Actualitate

JOC PERVERS și PIERDERI de MILIOANE DE EURO. TIȘE vrea să REZILIEZE contractul cu UTI să-și ascundă propria vină. Adio parcare și hotel la aeroport?

Proiectul construirii unui parking suprateran în perimetrul Aeroportului Cluj și a unui hotel a fost abandonat 7 ani de zile. Inclusiv Curtea de Conturi a imputat Consiliului Judeţean (CJ) Cluj pierderi de 2,04 milioane de euro prin neîncasarea redevenţei pentru parkingul şi hotelul care trebuiau construite de firma UTI.

Actualitate

După 7 ani şi pierderi de milioane de euro, Consiliul Judeţean Cluj dă undă verde construirii unui nou parking la aeroport

Proiectul construirii unui parking suprateran în perimetrul Aeroportului Cluj revine în actualitate, după ce a fost abandonat 7 ani de zile. Inclusiv Curtea de Conturi a imputat Consiliului Judeţean (CJ) Cluj pierderi de 2,04 milioane de euro prin neîncasarea redevenţei pentru parkingul şi hotelul care trebuiau construite de firma UTI.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners