Actualitate

Publicul cosmopolit al Clujului “s-a rupt în figuri” pe manele. O incursiune în lumea interlopă a maneliştilor. „Românii se cred superiori şi mai culţi decât maneliştii”

Un concert de manele cu sala în picioare a avut loc miercuri seară în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Chiar dacă, ulterior, mulţi clujeni s-au arătat dezgustaţi că la un eveniment cultural de amploare au fost promovate manelele, realitatea, în sală, a arătat un public mai mult decât deschis la minte când vine vorba de acest gen de muzică.


Actualitate

Filmele maghiare cuceresc TIFF-ul

Ziua Maghiară a adus la TIFF 8 noi producții de succes ale cinematografiei maghiare, prezentate pentru prima dată publicului din România.


Actualitate

Radu Mihăileanu: Niciodată nu încerc să transmit mesaje prin filme

Regizorul şi scenaristul Radu Mihăileanu a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), că munca sa pe platourile de filmare reprezintă o continuare a muncii tatălui său, cu care are ”o relaţie foarte strânsă” şi care vine cu el ”peste tot în lume”, oriunde ar filma, ”ţine şi un fel de discurs şi binecuvântează filmul”.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners