Actualitate

Cât de siguri sunt copiii în parcurile din Cluj?

Odată cu venirea căldurii, parcurile din Cluj au început să fie frecventate de clujeni tot mai des. Nu de puţine ori, însă, părinţii nu-şi simt în siguranţă copiii din cauza celor care vin în parc însoţiţi de câinii personali. Cine răspunde dacă un copil este sfârtecat la propriu de un câine agresiv?

Actualitate

În Cluj-Napoca sunt doar două spaţii de joacă, amenajate, pentru câini. Unul a fost distrus din cauza unui şantier al Primăriei - GALERIE FOTO

Pe hârtie sunt 28 de locuri de joacă pentru câini. În realitate, doar două sunt amenajate şi îngrădite, unul în Gheorgheni şi unul în Grigorescu. La fel ca în fiecare an, Primăria promite că va mai face şi altele. Cu toate că spaţiile de joacă pentru câini sunt foarte puţine, poliţiştii locali îi vânează pe proprietarii animalelor pentru a-i amenda.


Monitorul Cartierelor

Minunea n-a ţinut mult! La o săptămână de la ecologizarea parcului Expo Transilvania din cartierul Mărăşti, gunoaiele au reînceput să apară – GALERIE FOTO

La o săptămână după ce mai mulţi voluntari au curăţat parcul din cartierul Mărăşti, PET-urile, pungile şi cârpele au început să apară din nou. Clujenii se declară oripilaţi şi se luptă cu acest fenomen cum pot. „În termeni literari parcul arată ca curul”, susţine un clujean.


abonare newsletter
banners