Actualitate

FOTO: Două femei au spart geamul unui autobuz, după ce şoferul a evitat un pieton care traversa neregulamentar

O traversare neregulamentară pe strada Memorandumului s-a soldat cu rănirea a două persoane şi cu pagube materiale pentru RATUC. Două femei, o bătrână şi o tânără, au fost proiectate în geamul unui autobuz CORA pe care l-au spart, după ce şoferul a evitat în ultimul moment o femeie care se angajase neregulamentar în traversarea străzii.

Scene incredibile astăzi în jurul prânzului în staţia de autobuz Memorandumului. Cu câteva minute înainte de a opri în staţie, şoferul unui autobuz CORA care se îndrepta spre Piaţa Mihai Viteazul a fost nevoit să frâneze brusc după ce în faţă i-a apărut o femeie care se angajase neregulamentar în traversarea străzii.

“A frânat brusc şi în acel moment două femei au fost proiectate într-un geam de sticlă din interiorul autobuzului pe care l-au distrus. Şoferul a coborât din autobuz, a traversat strada, a prins-o pe respectiva femeie care a traversat neregulamentar strada şi a dus-o în autobuz până la sosirea unui echipaj de poliţie”, a povestit unul dintre martori.


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj au declarat că incidentul de pe Memorandumului nu poate fi încadrat în categoria accidentelor rutiere.

"Cele două persoane căzute nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, dar cele două nu au avut nevoie de îngrijiri. Având în vedere că nu s-au înregistrat victime nu poate fi încadrat incidentul în categoria accidentelor rutiere. Femeia care a provocat incidentul a fost identificată şi va fi sancţionată contravenţional pentru traversare neregulamentară”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter