Actualitate

Fany AMENINŢĂ că va continua să opereze pe traseele unde a câştigat licitaţiile: Retragerea licenţelor este ILEGALĂ

Reprezentanţii SC Fany Prestări Servicii SRL au declarat că vor continua să își îndeplinească obligațiile prevăzute de lege şi să presteze serviciul public pentru care au fost licențiaţi, precizând totodată că retragerea licenţelor este ilegală. Mai mult, compania a atacat în instanţă decizia de retragere a licenţelor.

Actualitate

FANY a PIERDUT licenţa de transport pe traseele din Zona Metropolitană

CJ Cluj a fost informat luni de către Autoritatea Rutieră Română în legătură cu faptul că trei dintre operatorii de transport public de persoane, respectiv SC Fany Prestări Servicii SRL, SC Ovlid Serv SRL şi S.C. GVP&Co Import Export S.R.L. au confirmat primirea adresei prin care ARR le comunica retragerea licenţelor pe traseele din Zona Metropolitană.

Actualitate

Consiliul Judeţean Cluj a solicitat Autorităţii Rutiere Române RETRAGEREA licenţelor Fany

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a supus spre analiza Autorităţii Rutiere Române (ARR) situaţia existentă cu privire la programul de transport public de persoane prin curse regulate în judeţ aferent anilor 2014-2019 din judeţul Cluj. Prin intermediul acestei adrese, CJ Cluj solicită ARR retragerea licenţelor de pe mai multe trasee, în calitate de emitent al acestora.


Actualitate

Radio Guerrilla Cluj SE ÎNCHIDE. Vezi de ce nu mai emite!

Radio Guerrilla
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să retragă toate licenţele audiovizuale ale Radio Guerrilla, deţinute de Realitatea Media SA, ceea ce implică faptul că postul de radio trebuie să se închidă oficial.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners