Actualitate

Radio Guerrilla Cluj îşi opreşte emisia on air luni, la ora 20:00

Radio Guerrilla îşi opreşte emisia on air luni, la ora 20:00, urmând să emită doar online până în a doua jumătate a lunii octombrie, când echipa postului de radio se va prezenta la un concurs organizat de CNA pentru a putea emite din nou în FM.

Logo radio Guerrilla Logo radio Guerrilla

" În doar 2 ore închidem prăvălia în FM. Sperăm doar temporar. Ne veţi putea auzi însă în continuare On Line. On Line, programele Radio Guerrilla, toate programele vor continua, ca şi până acum. Suntem pregătiţi pentru asta, din punct de vedere tehnic. Dar pot apărea o sumedenie de neprevăzute, remediabile. Rămânem pe poziţii, vom continua să facem ce avem de făcut. Eventual, să şi remediem din mers ce-o fi de remediat. Ce vă putem garanta e, însă, că programele vor continua", se spune într-un mesaj postat acum două ore pe contul oficial de Facebook al Radio Guerrilla.

Potrivit aceluiaşi mesaj, echipa Radio Guerrilla se va prezenta la concursul pe care Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) îl va organiza pentru a primi din nou dreptul de a emite on air, după ce, pe 19 septembrie, CNA a retras toate licenţele Radio Guerrilla deţinute de societatea Realitatea Media SA.


"În a doua jumătate a lunii octombrie, deja ne pregătim să ne prezentăm NOI la concursul CNA. Pentru a ni se acorda NOUĂ licenţele de emisie retrase joia trecută. Licenţe retrase de către CNA din considerente - cum să le zicem - din considerente administrativo-juridice. Nu pentru că am fi comis noi, echipa Radio Guerrilla, ceva atât de grav, din punct de vedere profesional, încât să ne fi calificat la o descalificare profesională. Aşadar, nu-i deloc exclus, e şi probabil, şi posibil să facem, de pildă, şi Crăciunul, şi Anul Nou tot împreună, şi în FM", se mai spune în mesajul echipei Radio Guerrilla, postat pe contul de Facebook al postului de radio.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, în şedinţa din 19 septembrie, să retragă toate cele 24 de licenţe audiovizuale ale Radio Guerrilla (23 de licenţe terestre şi o licenţă de satelit), deţinute de Realitatea Media SA, ceea ce implică faptul că postul de radio trebuie să se închidă oficial.


Licenţele terestre ale Radio Guerrilla sunt în Bucureşti, Baia Mare, Brăila, Cernavodă, Cluj, Comăneşti, Constanţa, Craiova, Dărăbani, Focşani, Iaşi, Olteniţa, Petroşani, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Sighişoara, Sulina, Târgu Mureş, Târgovişte, Timişoara, Tulcea, Vaslui şi Zalău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter