Social

Ziua Internațională a Romilor, marcată la Cluj printr-o expoziție inedită: „Ne-am luptat să ne dobândim tradițiile înapoi”. FOTO

Ziua Internaţională a Romilor, sărbătorită la nivel mondial în data de 8 aprilie, a fost marcată la Cluj cu o expoziție prin care activiștii de la Căși sociale ACUM! își exprimă solidaritatea antirasistă cu lupta tuturor persoanelor de etnie romă pentru recunoaștere culturală, dreptate socială, capacitare economică și participare politică.

Actualitate

Angela Gheorghiu, invitată de onoare la TIFF

Superstarul Angela Gheorghiu, celebră cântăreață de operă a timpului nostru, vine la Festivalul Internațional de Film Transilvania, ca invitată de onoare a celei de-a 17-a ediții.


Actualitate

Încep înscrierile la Competiţia Locală TIFF 2014

Festivalul Internațional de Film Transilvania (30 mai – 8 iunie 2014, Cluj-Napoca) revine cu o nouă ediție a Competiţiei Locale, dedicată atât amatorilor cât şi profesioniştilor din mediul cinematografic clujean.

Actualitate

Proiecţie de film, "King's Speech", pentru Ovi

Cinefilii clujeni sunt invitaţi joi, de la ora 20:00, la Cinema Mărăşti, să vizioneze filmul “Discursul Regelui/King's Speech”, câştigătorul premiului Oscar în 2012, și în același timp să facă o faptă bună, să îl ajute pe Ovi, un tânăr clujean care suferă de o formă rară de cancer.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners