Sănătate

De ce denigrează Alexandru Rafila echipa care a elaborat Planul Naţional de Combatere a Cancerului: „E o chestie de umefistan”

Patriciu Achimaș Cadariu
Zeci de mii de pacienți de cancer din România așteaptă din partea Ministerului Sănătății până la finele lunii iunie 2023 normele de aplicare a Legii privind Planul Național de Combatere și Control a Cancerului, însă Alexandru Rafila pare să aibă alte preocupări și îi denigrează pe cei care au elaborat documentul strategic, susține deputatul și profesorul clujean Patriciu Achimaș Cadariu


Sănătate

Planul național de combatere a cancerului riscă să nu mai fie implementat. Emanuel Ungureanu: „Este o chestiune de siguranță națională”

Emanuel Ungureanu: Planul național de combatere a cancerului reprezintă o urgență de siguranță națională/captură Emanuel Ungureanu Facebook.com
Planul Național de Combatere a Cancerului riscă să nu fie implementat la timp, potrivit deputatului USR Emanuel Ungureanu. Din cauza amânării din comisia de sănătate, precum și a lipsei de colaborare dintre grupurile tehnice care trebuiau să elaboreze strategia, pacienții cu cancer riscă nu poată beneficia de un acces rapid la tratamentul vital.


Politică

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pus de Guvernul PNL în consultare publică. Zona Clujului ar urma să primească pentru infrastructura de transport aproape 5 miliarde de euro! (P.E.)

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a intrat în consultare publică pentru zece zile. Este vorba de 30 de miliarde de euro, bani alocaţi de Bruxelles exact pentru asta, pentru redresare economică, pe care administraţia centrală de la Bucureşti propune să îi cheltuiască pe proiecte de anvergură din toate domeniile, de la mediu până la infrastructură rutieră.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners