Sănătate

Cine a amenajat ilegal un pod pe post de spital? Concluziile Corpului de Control al Ministerului Sănătății la Institutul de Transplant Renal Cluj

sursă Facebook Sustineti Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca
Cine se face vinovat de dezastrul de la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca? Raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca arată negru pe alb că podul unde își desfășoară activitatea spitalul a fost amenajat ilegal încă din 2000. Cine era la conducerea Institutului la acea vreme?


Actualitate

2 ani de la reținerea medicului Mihai Lucan. Emanuel Ungureanu, deputat: „DIICOT, rușine”

Medicul Mihai Lucan a fost reţinut în urmă cu doi ani de DIICOT în dosarul în care există suspiciuni că medicul, alături de alte persoane, ar fi folosit bunurile Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca în favoarea unei firme private. Medicul Mihai Lucan şi fiul său au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei.

Actualitate

Ungureanu: „Mă plimb cu documente și martori între DNA și DIICOT, într-un dosar cu mită de un milion de euro, din anul 2015”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu îi cere procurorului șef al DIICOT, Felix Bănilă, într-o scrisoare deschisă depusă astăzi la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, să trimită la Direcția Națională Anticorupție dosarul privind delapidarea Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj, în care "mita trece binișor de un milion de euro".


Sănătate

Alexandru Arșinel a făcut transplant renal în aceeași zi în care s-a înscris pe lista de așteptare. Sorina Pintea: „Există dosar penal”

"Nu cred că este cazul să facem un spectacol public din aceste lucruri. Este un dosar de cercetare penală și să lăsăm organele statului să își facă datoria, iar noi să avem grijă de pacienții pe care îi avem pe listele de așteptare", a afirmat miercuri ministrul Sănătății, Sorina Pintea.Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners