Actualitate

Passaris ar putea ieși din Penitenciarul Gherla

Cea mai celebră figură din Penitenciarul Gherla, Konstantinos Passaris, ar putea părăsi în curând România. Presa elenă anunță că autoritățile române le-au contactat pe cele din Grecia în vederea transferării lui Passaris, pentru judecată și ispășirea pedepsei, pentru crimele făcute în Grecia.

Actualitate

Alertă la Gherla! Passaris a cerut regim de detenţie mai lejer. Gardienii, puși pe jar

Panică la Penitenciarul Gherla, acolo unde este încarcerat Konstantinos Passaris, cunoscut ca ”Fiara din Balcani”, după ce acestuia i s-a aprobat un regim de detenţie mai blând. Gardienii şi mascaţii au intrat în fibrilaţii după ce şi-au dat seama că se poate repeta cee ce s-a întâmplat în Grecia în trecut, atunci când Passaris a evadat şi a împuşcat mai mulţi poliţişti.

Actualitate

Neglijenţă extrem de gravă la Poliţia Cluj: cum au EVADAT 4 deţinuţi PERICULOŞI?

Un lucru este sigur: până în prezent, nu au mai existat cazuri de evadare din arestul IPJ Cluj, cazul de sâmbătă fiind primul de acest gen. La prima vedere, este cel puţin suspect modul cum cei patru deţinuţi au reuşit să evadeze. Conducerea IPJ Cluj nu a oferit până la această oră nicio explicaţie despre cum a fost posibilă această evadare. Să nu uităm că în arestul IPJ Cluj au stat infractori celebri şi foarte periculoşi. Grecul Passaris, un maestru al evadărilor, sau interlopul Gore, să numim doar câţiva.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners