Actualitate

Cluburi clujene cu telefoane ÎNCHISE la declarații

Monitorul de Cluj a încercat să contacteze cluburile din Cluj-Napoca pentru a vedea în ce măsură acestea asigură un climat sigur pentru oamenii care le calcă pragul. După tragedia din Club Colectiv din București, ne-am aștepta să fim mai atenți unde anume în Cluj mergem, în ce localuri intrăm și pe care le evităm.

Actualitate

Unde se pot distra bobocii în Cluj. Cluburile se bat în oferte

Odată cu începerea anului universitar, cluburile se întrec în oferte care mai de care mai atractive pentru a atrage miile de boboci veniţi din toate colţurile ţării să studieze la Cluj. Dacă în unele cluburi intrarea este gratuită, iar preţul băuturilor este redus, în alte cluburi cele care dau tonul distracţiei sunt animatoarele. Concertele sunt o altă modalitate de a atrage publicul tânăr în cluburile clujene.

Actualitate

Săptămâna Patimilor, sub semnul agresivităţii

sursa foto: observator.ro
Oamenii au tendinţa să copieze comportamentul persoanelor publice şi modelele promovate în mass-media. Ultimele zile au stat sub semnul agresivităţii în Cluj-Napoca, fie că vorbim de conflicte verbale dure, fie că vorbim despre lovituri sau îmbrânceli.

Actualitate

ÎNJURĂTURI ca la uşa cortului din cauza unei beri nefiltrate. GALERIE FOTO

Un clujean a fost înjurat de patronul Janis Club, Adrian Munteanu, după ce a reclamat că la Berăria Ursus din Piaţa Unirii nu mergea internetul wireless şi nu aveau bere nefiltrată. „Eu sunt şocat de cele întâmplate, mi se par absolut ireale răspunsurile primite. Toţi cei care frecventează aceste localuri să ştie ce se întâmplă cu cei care fac reclamaţii”, spune Mihai Fărcaş.


abonare newsletter
banners