Actualitate

ÎNJURĂTURI ca la uşa cortului din cauza unei beri nefiltrate. GALERIE FOTO

Un clujean a fost înjurat de patronul Janis Club, Adrian Munteanu, după ce a reclamat că la Berăria Ursus din Piaţa Unirii nu mergea internetul wireless şi nu aveau bere nefiltrată. „Eu sunt şocat de cele întâmplate, mi se par absolut ireale răspunsurile primite. Toţi cei care frecventează aceste localuri să ştie ce se întâmplă cu cei care fac reclamaţii”, spune Mihai Fărcaş.

“V-am ataşat poze cu discuţia purtată cu angajatul companiei care răspunde de partea de reclamaţii.  Pe scurt, am reclamat la numărul afişat faptul că nu le merge internetul wireless în local şi că nu au bere nefiltrată”, a precizat Mihai Fărcaş.

„Berea nefiltrată nu depinde de noi, ci de firma care aprovizionează, care nu ne-a adus din motive de producţie insuficientă. Wi-fi este poate lângă stradă e mai slab, în rest e ok. Nu mă mai deranjaţi pentru ifosele dumneavoastră de duminică seara! Asta e de-a dreptul nesimţire. Numărul acela pentru reclamaţii este pentru chestiuni serioase şi oameni la fel. Postează domnule ce vrei şi nu-mi f*** mie duminica seara pentru figurile matale”, a venit răspunsul prompt al patronului Adrian Munteanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter