Actualitate

Premii de peste 10.000 de euro, la cel mai complex hackaton din regiune

Sute de programatori sunt așteptați în 11-13 noiembrie la MegaHack, cel mai complex eveniment de tip hackathon organizat în regiune. În competiția de 50 de ore se vor dezvolta aplicații pentru domenii diverse, de la e-guvernare și securitate până la digital banking, virtual reality și comerț electronic.

Actualitate

Innovation Labs Cluj și-a ales finaliștii: află cine sunt tinerii care pot transforma Clujul în capitala revoluției IT din România

Pe 7 și 8 martie, la Cluj, a avut loc a treia ediție a hackathon-ului Innovation Labs. Aceasta este prima etapă din cel mai mare program de pre-accelerare din România, ce vrea să aducă produsele rezultate din idei cu potențial mai aproape de investitori. În urma hackathon-ului din Cluj, cele mai bune 7 echipe din cele 14 înscrise în total au fost selectate pentru a intra în programul de pre-accelerare organizat de TechLounge.

Actualitate

Bilete la preț redus la Techsylvania

Clujenii pasionați de IT mai au încă ocazia să se înscrie la Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie, organizatorii evenimentului prelungind perioada reducerilor pentru bilete.

Actualitate

Executivi de top din domeniul tehnologiei vin la Techsylvania

Între 31 mai şi 2 iunie 2014, va avea loc la Cluj-Napoca ,Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie care va aduce împreună unele dintre cele mai creative persoane din regiune, invitaţi excepţionali, experţi tehnici şi inovatori.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners