Politică

Veşnicul candidat Rareş Bogdan, sfâşiat între dragostea pentru nevastă, iubirea de ţară şi amorul pentru propria imagine

sursa foto: paginademedia.ro
Rareș Bogdan a început campania electorală. Încă nu e clar la ce vrea să candideze, pentru că a negat vehement că îl interesează Primăria Capitalei. Sau nu? Cert este că „cineva” testează discret (părerea lor) piața, aruncă momeala pe diferite canale media și ni-l prezintă drept „patriot”, „familist”, „tată model”, „soț devotat”...Să fie la mijloc sforile prietenului Hellvig de la SRI?

Actualitate

Elena Udrea, DECLARAŢII DURE la adresa lui Rareş Bogdan: „Apără cauza Sistemului.”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EVZ.RO, Elena Udrea face afirmaţii şocante la adresa lui Rareş Bogdan. Udrea îl acuză pe Rareş Bogdan de părtinire şi de prietenii care merg împotriva direcţiei politice susţinută: „Bun, e liberal din tată-n fiu, iar pe de-o parte am văzut cu toții ce relație apropiată are el cu Marian Vanghelie care nu e deloc liberal.”


Actualitate

Editorialist cu porniri de ciomăgar!

În urma articolului despre nunta la care Rareș Bogdan l-a nășit pe Florin Muntean Jr., asociatul realizatorului tv, Octavian Hoandră, l-a amenințat telefonic pe directorul general al cotidianului Monitorul de Cluj.


Politică

Eduard Hellvig este noul şef al SRI

Eduard Hellvig a fost votat, luni, de plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, la şefia Serviciului Român de Informaţii (SRI), cu 498 de voturi ”pentru” şi 15 voturi ”împotrivă”, din totalul de 513 parlamentari care şi-au exprimat votul.


Actualitate

Parlamentul votează, luni, numirea lui Eduard Hellvig la şefia SRI

Plenul Parlamentului va vota, luni, în şedinţă comună a celor două Camere, numirea lui Eduard Hellvig la şefia Serviciului Român de Informaţii (SRI), după validarea acestuia în comisia de specialitate pentru controlul Serviciului, la propunerea preşedintelui Klaus Iohannnis.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners