Actualitate

Elena Udrea, DECLARAŢII DURE la adresa lui Rareş Bogdan: „Apără cauza Sistemului.”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EVZ.RO, Elena Udrea face afirmaţii şocante la adresa lui Rareş Bogdan. Udrea îl acuză pe Rareş Bogdan de părtinire şi de prietenii care merg împotriva direcţiei politice susţinută: „Bun, e liberal din tată-n fiu, iar pe de-o parte am văzut cu toții ce relație apropiată are el cu Marian Vanghelie care nu e deloc liberal.”

Vis-a-vis de relaţia lui Rareş Bogdan cu directorul SRI şi cu preşedintele Klaus Iohannis, udrea a declarat că „domnul Rareș Bogdan este prieten cu cine îl finanțează. Și, desigur, acum și prieten cu directorul SRI că așa a fost să fie. Deci, el apără cauza celor care îi creează astăzi un anumit statut. Este în anturajul Puterii și apără Puterea. Dacă eram eu la putere, mă apăra pe mine.”

În acelaşi interviu, Elena Udrea a spus că Rareş Bogdan nu a avut ocazia să fie susţinătorul ei dar că aveau o relaţie normală. Din spusele ei, chiar el i-a povestit lucruri despre Coldea şi Hellvig, pe care ea le-a spus mai departe. „Știu că lucrul acesta l-a scos din minți pe Rareș Bogdan pentru că evident că aflându-se putea să-i strice acest aspect, putea să-i strice buna relație cu directorul SRI, cu președintele României și așa mai departe.”


Interviul complet îl găsiţi în articolul din evz.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter