Actualitate

FOTO: Pădurea din Florești dispare sub ochii autorităților și îmbogățește “băieții deștepți” din imobiliare

Membrii Composesoratului Florești, administratorul de drept al pădurii din Florești și Tăuți, i-au cerut primarului Horia Șulea să le semneze un plan parcelar de punere în posesie pentru cadastrarea pădurii. Primarul a refuzat, iar acuma este amenințat că va fi dat în judecată. “În spatele asociației sunt niște floreșteni aliniați politic, o parte manipulați politic și niște băieți deștepți care stau ascunși", a precizat Horia Șulea.

Actualitate

FOTO: Scări de beton către Dumnezeu în locul pădurii. Se întâmplă în județul Cluj

Au tăiat zeci de copaci să toarne beton pentru a ajunge la cimitir. Se întâmplă la Mănăstirea Tăuți din județul Cluj, unde zeci de arbori au fost puși la pământ pentru a face loc impresionantelor scări. Maica Stareță de la Mănăstirea Tăuți a declarat că pădurea aparține mănăstirii și că a avut autorizație de la Ocolul Silvic Cluj pentru fiecare copac tăiat.

Actualitate

FOTO: Defrișări la limita legii în Florești. Două hectare de pădure au fost rase de pe fața pământului

Mai mulţi locuitori din Florești și Tăuți din județul Cluj reclamă faptul că, în ultimele două zile, mai mulţi copaci din pădurea de la marginea celor două localități sunt tăiaţi ilegal. Aceştia spun că în doar câteva ore mai multe persoane au venit cu drujbele reușind să doboare peste două hectare de pădure. În replică, reprezentanţii Ocolului Silvic Cluj, spun că aceste tăieri de copaci sunt autorizate.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners