Actualitate

Primăria Cluj “sabotează” Peditel? Zeci de ONG-uri şi fundaţii primesc bani grei pentru proiecte obscure, în timp ce singurul serviciu care oferă asistenţă pediatrică de urgenţă non stop a fost tăiat de la finanţare

Primăria a publicat lista ONG-urilor care primesc bani de la bugetul local anul acesta. Nu lipsesc eternii abonaţi la banul public, în timp ce asociaţii care derulează proiecte sociale importante apar pe lista celor care ar putea fi săriţi anul acesta de la finanţare din cauza unor documente lipsă, documente care au fost depuse totuşi.


Actualitate

Eternul abonat la banii clujenilor, Decebal Cotoc, nu va vedea niciun ban în 2017 de la Primărie

Eternul abonat la banii clujenilor, Decebal Cotoc, nu va mai primi anul acesta finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru evenimentele pe care le organizează, care mai de care mai discutabile. După ce fundația pe care o conduce, J.M. Keynes, a cerut cei mai mulți bani de la bugetul local, 2,5 milioane de lei, Primăria Cluj-Napoca a tăiat-o de pe lista de finanțări.


Actualitate

Primăria mai pune la bătaie 400.000 lei pentru ONG-urile cu proiecte sociale. Suma este infimă

Cei 400.000 lei alocaţi proiectelor sociale sunt aproape cât suma primită de prietenii Primăriei, Ion Novăcescu şi Decebal Cotoc pentru organizarea unor evenimente mai mult sau mai puţin de interes local și regional. Şi puţin mai mare decât suplimentarea pe care au făcut-o ad-hoc, ca la piaţă, consilierul Ligia Bocşe şi primarul Emil Boc la şedinţa de Consiliu Local de săptămâna trecută.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners