Actualitate

Desfiinţarea RAADPP se amână cu o lună

După o ceartă de două ore, consilierii judeţeni au decis amânarea proiectului de hotărâre care privea desfiinţarea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Cluj (RAADPP) şi înfiinţarea unei comisii care să identifice alte variante pentru această regie şi pentru angajaţii ei. Consilierii judeţeni au cerut mai multe informaţii înainte de a decide soarta celor 117 persoane angajate.


Actualitate

Boc pune tunurile pe consilierii judeţeni. CJ Cluj cumpără 60 de hectare de teren pentru a rezolva problema deşeurilor

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat luni la o şedinţă a Consiliului Judeţean, unde le-a cerut consilierilor judeţeni “în al 13-lea ceas” să cumpere terenul de 60 de hectare care se află în administrarea comunei Feleacu pentru realizarea Centrului de Managament Integrat al Deşeurilor. CJ Cluj ar urma să plătească pentru cele 60 de hectare 1,5 milioane de euro. Nu au lipsit şicanele, ironiile şi schimburile acide de replici între consilierii judeţeni.

Actualitate

Consiliul Judeţean Cluj se asociază, în al doisprezecelea ceas, cu aeroportul pentru transportul intermodal. Şedinţă cu aplauze şi certuri între PSD-işti

Într-o şedinţă extraordinară convocată marţi seara la ora 19.00, consilierii judeţeni au acceptat să se asocieze cu Aeroportul Internaţional Cluj pentru depunerea cererii de finanţare a proiectului privind transportul intermodal. Şedinţa a fost presărată de veşnicele contre dintre conducerea CJ Cluj şi cea a aeroportului, dar şi, în premieră, de o ceartă între consilierii judeţeni PSD.

Actualitate

Rapoartele de activitate ale consilierilor judeţeni: Postări pe Facebook şi excursii în străinătate

În timp ce Clujul nu are groapă de gunoi, se reziliază contracte pentru marile proiectele ale judeţului, culminând cu scandalurile pe care Consiliul Judeţean Cluj le are cu aeroportul, consilierii judeţeni se laudă cu activităţi demne de un şcolar de clasa a V-a. “Am participat la şedinţe cu bună credinţă şi fidelitate”, spune un consilier judeţean în raportul său de activitate.Ultimele Stiriabonare newsletter
banners