Sănătate

Condimentul care îți dilată vasele de sânge și reduce hipertensiunea. Îl poți mânca pe pâine!

Există o mulțime de condimente sănătoase pe care ar trebui să le folosiți în bucătărie, dar prima noastră alegere pentru o tensiune arterială sănătoasă este cel despre care veți afla din acest articol.

 

 


Menținerea tensiunii arteriale sub control este o prioritate principală pentru milioane de oameni, mai ales că statisticile uluitoare de la Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) arată că peste jumătate de milion de decese în 2021 au fost legate de tensiunea arterială ridicată, în Statele Unite. În timp ce medicamentele pot fi necesare în unele situații, există lucruri pe care le puteți face acasă pentru a ajuta la sprijinirea unei tensiunii arteriale sănătoase. Și, surpriză, condimentele precum acesta pot fi răspunsul în acest sens!

 


Hipertensiunea reprezintă un pericol pentru că duce la riscul de apariție a bolilor de inimă și accident vascular cerebral, două dintre principalele cauze de deces la nivel global.

Există o mulțime de condimente sănătoase pe care ar trebui să le folosiți în bucătărie, dar prima noastră alegere pentru o tensiune arterială sănătoasă este... Citește AICI continuarea: Condimentul care îți dilată vasele de sânge și reduce tensiunea mare. E delicios dacă îl mănânci pe pâine.
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Iei anticoagulante? Ce se întâmplă dacă mănânci varză kale

abonare newsletter