Actualitate

Angajaţii aeroportului nu se lasă. A treia zi de proteste. Nimeni din conducerea CJ Cluj nu a ieşit să stea de vorbă cu ei FOTO

Aproximativ 100 de angajaţi ai aeroportului clujean protestează luni după amiaza în faţa Consiliului Judeţean Cluj pentru a treia zi nemulţumiţi de blocarea creditului de 50 de milioane de lei pentru plata lucrărilor la noua pistă şi de faptul că nu s-a ajuns la niciun acord cu conducerea CJ Cluj. Nimeni din conducerea Consiliului Judeţean Cluj nu a ieşit să discute cu aceştia, în zonă fiind doar câţiva jandarmi şi poliţişti.

Actualitate

Sindicaliştii dau de pământ cu Oleleu: Ridică la rang de virtute tupeul şi batjocura

Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Aeroportuare din România l-au criticat dur pe vicepreşedintele CJ Cluj Ioan Oleleu într-o scrisoare deschisă adresată ministrului delegat pentru Dialog Social Aurelia Cristea. Aceştia sunt de părere că vicele CJ Cluj nu are nici cea mai mică intenţie de a rezolva problemele de la aeroport şi i-au cerut ministrului să-l tempereze pe Oleleu.

Actualitate

Făţărnicia conducerii CJ Cluj: “Nimeni nu este mai preocupat decât echipa CJ ca toate problemele de la aeroport să fie rezolvate”

După ce au suspendat efectele hotărârii privind garantarea creditului de 50 de milioane de lei pentru plata lucrărilor la noua pistă de la aeroport şi nici nu au de gând să găsească soluţii favorabile deblocării situaţiei, cei mai importanţi oameni din conducerea Consiliului Judeţean Cluj, în frunte cu Vakar Istvan, Ioan Oleleu, Mariana Raţiu, Claudiu Salanţă şi Simona Gaci le transmit angajaţilor aeroportului că „nimeni nu este mai preocupat decât echipa CJ Cluj ca toate problemele să fie rezolvate”.

Actualitate

Critică dură la adresa Aureliei Cristea: Nu mai ştie de la înălţimea funcţiei sau de la înălţimea zborului să deosebească problemele

Federația Sindicatelor Aeroportuare din România a criticat-o dur pe Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, după ce aceasta a avertizat sindicaliştii de la Aeroportul Internaţional Cluj cu privire la protestele pe care le vor desfăşura zilele următoare în faţa Consiliului Judeţean Cluj.

Politică

Cristea ia apărarea CJ Cluj: Curtea de Conturi ar trebui să facă un control la aeroport

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, este de părere că la Aeroportul Internaţional din Cluj ar fi oportună întocmirea unui nou raport al Curţii de Conturi, în condiţiile în care instituţia este implicată în cercetarea care a dus la arestarea preşedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu. Mai mult, deputatul PSD Mihai Sturzu este de părere că aeroportul ar trebui să-şi reducă taxele dacă vrea să atragă cât mai multe zboruri.Ultimele Stiriabonare newsletter
banners