Politică

Mesajul liderilor PNL Cluj, Emil Boc, Alin Tișe și Daniel Buda pentru clujeni: “Proiectele majore ale județului nu le putem duce la bun sfârșit singuri. Avem nevoie de sprijin din partea viitorilor deputați și senatori” (P.E.)

Liderii PNL Cluj, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, europarlamentarul și președintele organizației județene, Daniel Buda, îi îndeamnă pe clujeni ca duminică, 6 decembrie, să participe la vot și să voteze echipa liberală pentru Camera Deputaților și Senatul României. Proiectele majore ale județului Cluj se pot realiza doar în strâns parteneriat cu viitorii parlamentari ai PNL Cluj și cu Guvernul României.

Politică

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pus de Guvernul PNL în consultare publică. Zona Clujului ar urma să primească pentru infrastructura de transport aproape 5 miliarde de euro! (P.E.)

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a intrat în consultare publică pentru zece zile. Este vorba de 30 de miliarde de euro, bani alocaţi de Bruxelles exact pentru asta, pentru redresare economică, pe care administraţia centrală de la Bucureşti propune să îi cheltuiască pe proiecte de anvergură din toate domeniile, de la mediu până la infrastructură rutieră.

Politică

Alegeri parlamentare 2020. Alegătorii din străinătate pot vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie, chiar dacă documentul de reședință a expirat după 1 martie 2020

Alegeri parlamentare 2020. Alegătorii români care deţin un document ce atestă reşedinţa în străinătate şi al cărui termen de valabilitate a expirat în perioada 1 martie – 6 decembrie îşi pot exercita dreptul de vot la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Politică

Gândire la scară mare. Portret de politician: Radu Molnar (P.E.)

”Sunt un om extrem de pragmatic, muncesc încă din timpul facultății și îndrăznesc să cred că România încă poate fi țara în care oamenii care depun efortul muncii și au disciplină și consecvență, pot realiza lucruri mărețe.”, Radu Molnar, candidat USR Plus la Camera Deputaților la alegerile din decembrie, 2020.

Politică

Moment istoric! Guvernul Orban a lansat proiectul de realizare a magistralei de metrou la Cluj! (P.E.)

Ministrul Transporturilor, domnul Lucian Bode, a prezentat în în ședința de Guvern PROIECTUL de HOTĂRÂRE de GUVERN pentru aprobarea Notei de fundamentare privind necesitatea și oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului de investiții „Tren Metropolitan Gilău – Florești – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonțida - Etapa I A Sistemului De Transport Metropolitan Rapid Cluj Magistrala I De Metrou Și Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea - Componenta 1, Magistrala I de Metrou”, județul Cluj.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners