Actualitate

UPDATE Protest masiv la Cluj-Napoca. Numărul manifestanţilor a depăşit 5.000 de persoane: "PSD nu uita/ ţara asta nu-i a ta" şi "Ruşine să vă fie, în democraţie hoţii stau la puşcărie"

Peste 5.000 de persoane s-au adunat, duminică seară, în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca, la mitingul de protest faţă de proiectele de ordonanţe de urgenţă ale Guvernului care vizează graţierea şi Codul Penal. Manifestanţii, în marea lor majoritate tineri, au pancarte şi scandează lozinci împotriva Guvernului, cerând, totodată, "un CNA funcţional". Ei şi-au arătat nemulţumirea şi faţă de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.

Politică

Ce spune președintele CCR despre sesizarea lui Ciorbea pe Legea 90/2001

Preşedintele Curţii Constituţionale (CCR), Valer Dorneanu, a declarat, joi, că sesizarea Avocatului Poporului în ceea ce priveşte Legea 90/2001, care nu permite celor condamnaţi penal să fie membri ai Guvernului, este „o speţă foarte complicată” şi că, din acest motiv, nu a stabilit încă un termen de judecată.

Actualitate

Clujenii au cerut, în stradă, demisia Avocatului Poporului FOTO

Aproape o mie de clujeni au protestat, miercuri seară, faţă de decizia Avocatului Poporului Victor Ciorbea de a sesiza Curtea Constituţională cu privire la prevederea din Legea 90/2001 referitoare la faptul că persoanele condamnate penal nu pot fi membri ai Guvernului.


Politică

Un clujean “l-a concediat” pe Ciorbea

Petiţia clujeanului Tudor Brădăţan, prin care se cere demisia avocatului poporului, Victor Ciorbea, a strâns în doar câteva zile peste 120.000 de semnături.Ultimele Stiriabonare newsletter
banners