Ştiri din Transilvania

Sfârșit tragic pentru subprefectul de Sălaj, Virgil Țurcaș. A murit strivit de un acoperiș

Subprefectul județului Sălaj, liberalul Virgil Țurcaș a murit marți strivit de un acoperiș.

Subprefectul județului Sălaj, liberalul Virgil Țurcaș a murit marți, fiind strivit de un acoperiș.  FOTO: Prefectura Sălaj Subprefectul județului Sălaj, liberalul Virgil Țurcaș a murit marți, fiind strivit de un acoperiș. FOTO: Prefectura Sălaj

 

 


O tragedie s-a petrecut marți în satul Hurez din județul Sălaj. Subprefectul Virgil Țurcaș a murit strivit de un acoperiș.

 


Potrivit Monitorul de Sălaj, subprefectul se afla împreună cu mai multe persoane într-un foișor în momentul în care vântul a desprins acoperișul  și l-a azvârlit peste patru persoane. Printre răniți s-au numărat și prim-vicepreședintele PNL Sălaj și subprefectul Virgil Țurcaș, care a fost rănit grav și ulterior a decedat.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„În jurul orelor prânzului, dispeceratul ISU-Ambulanță a primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt. Au fost trimise imediat mai multe echipaje (1 autospecială de stingere, una de descarcerare, 2 echipaje SMURD, un echipaj SAJ). În urma incidentului, patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav și a fost găsită inconștientă. Aceasta a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă și a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la fața locului, fără a fi nevoie de transport la spital.  În pofida eforturilor echipajelor medicale, victima a decedat”, a transmis ISU Sălaj. 


„Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat in urma cu puțin timp. Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat. Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj. Conducerea şi personalul Instituţie Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis conducerea Prefecturii Sălaj. 

CITEȘTE ȘI:

Tragedie în Suceava. Un elev de clasa a VIII-a a murit la spital după ce i s-a făcut rău la banchetul de absolvire

abonare newsletter