Național

Tragedie în Suceava. Un elev de clasa a VIII-a a murit la spital după ce i s-a făcut rău la banchetul de absolvire

Un elev de clasa a VIII-a din Suceava a murit la câteva ore după banchetul de absolvire. Adolescentului i s-a făcut rău în timp ce se se afla pe ringul de dans.

În ciuda eforturilor depuse de medici, minorul a murit/ Foto: depositphotos.com În ciuda eforturilor depuse de medici, minorul a murit/ Foto: depositphotos.com

 

Potrivit polițiștilor, minorul în vârstă de 14 ani, se afla în sala de evenimente a unui complex hotelier din municipiul Suceava, când i s-a făcut brusc rău.


 

Copilul a fost resuscitat atât la faţa locului, cât şi al Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, însă medicii nu au mai putut să facă nimic.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Fiind verificat de către tatăl său care este cadru didactic în cadrul şcolii şi care participa şi el, alături de fiul său, la eveniment, acesta a constatat faptul că băiatul era inert, aşa că a procedat la resuscitarea acestuia. În scurt timp, la faţa locului s-a prezentat un echipaj ambulanţier din cadrul SAJ Suceava care au procedat de îndată la resuscitarea minorului. Manevrele de resuscitare s-au efectuat pentru o perioadă de aproximativ o oră, după care minorul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean «Sfântul Ioan cel Nou» Suceava pentru continuarea manevrelor de resuscitare şi îngrijiri de specialitate”, susţin reprezentanţii IPJ Suceava.

Cu toate că nu au suspiciuni cu privire la deces, poliţiştii fac în acest caz cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată necropsia. Elevul ar fi suferit de mai multe afecţiuni medicale.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Elevul care a căzut prin balustrada scărilor la școală a murit la un spital din Cluj-Napoca

Tragedie la o facultate din Cluj-Napoca! Un student a murit înaintea unui examen

abonare newsletter