Ştiri din Transilvania

Accident MORTAL pe DN1 Sebeș-Sibiu, în localitatea Cunţa. O persoană a murit și alte două au fost rănite

O persoană a murit, iar alte două sunt rănite, din care una grav, în urma unui accident produs sâmbătă dimineaţa pe DN 1, în dreptul localităţii Cunţa, între Sebeş şi Sibiu, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma accidentului unul dintre șoferi și-a pierdut viața/ Foto: sebesinfo.ro În urma accidentului unul dintre șoferi și-a pierdut viața/ Foto: sebesinfo.ro

 

Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină pentru acordarea primului ajutor medical şi descarcerare la un accident rutier produs pe DN 1, zona Cunţa, în care au fost implicate două autoturisme, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.


 

Potrivit sursei citate, pompierii militari au găsit trei victime, din care două încarcerate.
 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


„La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, şoferii ambelor autoturisme erau încarceraţi. Din nefericire, unul dintre conducătorii auto prezenta semne incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul acestuia”, au precizat reprezentanţii ISU Alba. 

În urma accidentului, traficul rutier a fost oprit pe DN 1, între Sebeş şi Sibiu. Potrivit Poliţiei, cercetarea la faţa locului este în desfăşurare. 


 

CITEȘTE ȘI:

Accident cu 5 mașini în localitatea Poieni. Femeie, resuscitată de urgență. FOTO/ UPDATE: Femeia a decedat

Accident GRAV în Nădășelu, între 3 mașini. O persoană, încarcerată. Circulația e blocată. VIDEO

abonare newsletter