Actualitate

Accident GRAV în Nădășelu, între 3 mașini. O persoană, încarcerată. Circulația e blocată. VIDEO

Un accident rutier a avut loc la ieșire din localitatea Nădășelu, județul Cluj, în care trei mașini au fost implicate. O persoană a rămas încarcerată.

Accident grav în localitatea Nădășelu/ Foto: IPJ Cluj Accident grav în localitatea Nădășelu/ Foto: IPJ Cluj

 

UPDATE 2, ORA 15:32


 

„La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12.50, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1F – E81, în apropiere de localitatea Nădășelu, la km 19+550 m.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa pe direcția Cluj-Napoca spre Zalău, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Sânpaul și un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din județul Sălaj.

În urma coliziuni, bărbatul de 45 de ani și tânărul de 21 de ani au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportați la o unitate medicală.


Testările conducătorilor auto au indicate rezultate negativ”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE ORA 15:02


Inițial autoritățile au transmis că evenimentul rutier din primele informații s-a petrecut la ieșirea din Mera spre Zalău. În urma update-ului, aceștia au declarat că accidentul a avut loc în localitatea Nădășelu.

În urma accidentului, doi bărbați au fost transportați la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Nădășelu. În accident au fost implicate trei autoturisme, însă nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost scos dintr-un autoturism de către pompieri, care au folosit echipamentele speciale pentru a nu-i agrava leziunile. Acesta a fost în permanență conștient și cooperant, fiind transportat la spital. De asemenea, la spital a fost transportat un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care era la rândul său conștient și cooperant. Forțele participante la misiune au fost o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj SAJ”, a declarat ISU Cluj.

Știrea inițială

În jurul orei 12:50 a avut loc un accident în care au fost implicate trei mașini, la ieșire din localitatea Mera, comuna Baciu, județul Cluj.

„Accident rutier cu 3 autoturisme la iesire din Mera spre Zalău”, a transmis ISU Cluj pe Twitter.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F, în zona localității Mera, județul Cluj, s-a produs o coliziune frontală între 3 autoturisme. În urma impactului, o persoană este în prezent încarcerată. 

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

„Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 60 de minute”, transmit cei de la centrul INFOTRAFIC.

Revenim cu mai multe detalii.

 

Sursă video: cititor monitorulcj.ro
 

CITEȘTE ȘI:

Accident între o mașină și un TIR, în Luna! Unul dintre șoferi era foarte beat. Trafic îngreunat. FOTO

Accident între o mașină și un taxi pe strada Bucium, din Cluj-Napoca. FOTO

abonare newsletter