Ştiri din Transilvania

Peste 100 de cetățeni străini ascunși în trei autovehicule, depistaţi în Vama Nădlac. Încercau să iasă ilegal din România. FOTO

104 cetățeni străini au fost depistați de polițiștii de frontieră de la punctele de trecere a frontierei Nădlac şi Nădlac II. Cetățenii erau ascunși într-o mașină și două automarfare.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări/ Foto: politiadefrontiera.ro Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări/ Foto: politiadefrontiera.ro

 

Peste 100 de cetăţeni din Turcia, Sri Lanka, Bangladesh, India, Pakistan şi Nepal care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria ascunşi în două automarfare încărcate cu folie şi frigidere şi într-un autoturism au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră de la punctele de trecere a frontierei Nădlac şi Nădlac II.


 

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Poliţia de Frontieră Română, în ultimele 24 de ore, la punctele de trecere a frontierei Nădlac şi Nădlac II din judeţul Arad poliţiştii de frontieră au controlat două ansambluri rutiere înmatriculate în România şi, respectiv, Bulgaria, conduse de un cetăţean român şi un bulgar şi un autoturism condus de un cetăţean român. Şoferii automarfarelor transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, folie şi frigidere pentru societăţi comerciale din Germania şi Italia, iar şoferul autoturismului se deplasa neînsoţit pe ruta România-Germania.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google NewsÎn urma verificării mijloacelor de transport au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci şi în portbagajul autoturismului, 104 cetăţeni străini.


Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni din diverse state - Turcia, Sri Lanka, Bangladesh, India, Pakistan şi Nepal - şi că intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din spaţiul Schengen.

În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activităţii infracţionale.


 

CITEȘTE ȘI:

Scene desprinse din filmele de acțiune. Un șofer de microbuz a intrat pe contrasens în Vama Nădlac pentru a evita carantina. FOTO

Bărbat din Cluj, prins de polițiștii de frontieră la volanul unei mașini FURATE

abonare newsletter