Ştiri din Transilvania

După ce și-a făcut „încălzirea” în parcul din Cluj, președintele Ungariei a urcat un vârf de peste 1100 m în Alba. FOTO

După ce zilele trecute președintele Ungariei, Katalin Novak, a alergat prin Parcul Central din Cluj-Napoca, sâmbăta aceasta a urcat un vârf de peste 1100 de metri în județul Alba.

Președintele Ungariei a urcat un vârf de peste 1100 m în Alba / Foto: Novák Katalin - Facebook Președintele Ungariei a urcat un vârf de peste 1100 m în Alba / Foto: Novák Katalin - Facebook

 

 


Katalin Novak, președintele Ungariei, s-a fotografiat după ce a urcat pe un vârf de peste 1100 de metri la Piatra Secuiului, în județul Alba.

Katalin Novak se află într-o vizită privată în România și a fost invitată sâmbătă la un eveniment cultural din Alba Iulia.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Novak a fost văzută vineri la alergat pe marginea lacului Chios din Cluj-Napoca și a ținut chiar să facă public acest lucru.

Președintele Ungariei a postat imaginea pe rețelele de socializare și a adăugat un mesaj:


„Un început de zi activ în Kolozsvár”, a scris Novak, pe pagina de Facebook.

Katalin Novak a fost învestită în funcţia de preşedinte al Ungariei în cadrul unei ceremonii desfăşurate în faţa Parlamentului. Novak a fost aleasă şef de stat de către parlament la 10 martie.


Ea este al şaselea preşedinte de la schimbarea sistemului politic din Ungaria din 1989-1990 și prima femeie președinte din țară.

CITEȘTE ȘI:

Președintele Ungariei a ieșit la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca. FOTO

Drumeții de primăvară. Piatra lui Lucaci, traseul perfect pentru o escapadă aproape de Cluj-Napoca. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter