Actualitate

Președintele Ungariei a ieșit la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca. FOTO

Katalin Novak, președintele Ungariei, a ieșit la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca, vineri dimineață.

Katalin Novak la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca. FOTO: Katalin Novak Facebook Katalin Novak la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca. FOTO: Katalin Novak Facebook


Katalin Novak se află într-o vizită privată în România, fiind invitată sâmbătă la un eveniment cultural din Alba Iulia. Noul președinte al Ungariei va participa sâmbătă la dezvelirea statuii principelui Gabor Bethlen în centrul municipiului Alba Iulia.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Novak a fost văzută la alergat pe marginea lacului Chios din Cluj-Napoca și a ținut chiar să facă public acest  lucru. Președintele Ungariei a postat imaginea pe rețelele de socializare și a adăugat un mesaj:


„Un început de zi activ în Kolozsvár”, a scris Novak, pe pagina de Facebook.

Președintele Ungariei ar fi aterizat la Cluj-Napoca joi după-amiază.


Katalin Novak a fost învestită sâmbătă în funcţia de preşedinte al Ungariei în cadrul unei ceremonii desfăşurate în faţa Parlamentului. Novak a fost aleasă şef de stat de către parlament la 10 martie. Ea este al şaselea preşedinte de la schimbarea sistemului politic din Ungaria din 1989-1990.

CITEȘTE ȘI:

Alegeri în Ungaria, rezultate parțiale: Viktor Orban conduce detașat după numărarea a 95% din voturi

Péter Márki-Zay, adversarul lui Viktor Orban la alegerile din Ungaria: „Nu Budapesta ar trebui să determine politica din Târgu Mureş, ci maghiarii de aici”

Ultimele Stiri
abonare newsletter