Ştiri din Transilvania

Elevă de 16 ani, hărțuită sexual de profesor. I-a cerut fotografii nud și să se vadă cu acesta

Un profesor de sport de la un liceu din oraşul Pecica, Arad este cercetat pentru hărţuirea unei eleve de 16 ani, căreia i-ar fi trimis în ultimele zile mesaje cu tentă sexuală.

Elevă de 16 ani, hărțuită sexual de profesorul de sport. Foto: depositphotos.com. Elevă de 16 ani, hărțuită sexual de profesorul de sport. Foto: depositphotos.com.

 

 


A fost începută o cercetare disciplinară la nivelul școlii, iar poliția a fost sesizată de familia minorei.

 


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat joi, că poliţiştii din Pecica au fost sesizaţi de familia elevei despre presupusul comportament al profesorului de sport, care este şi arbitru de fotbal, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru hărţuire.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Surse din cadrul Liceului „Gheorghe Lazăr” Pecica au declarat, pentru Agerpres, că profesorul are 42 de ani, este necăsătorit şi este suplinitor de un an. El nu preda şi la clasa elevei respective, căreia i-ar fi trimis mesajele prin intermediul unor reţele de socializare. Dascălul i-ar fi cerut fetei fotografii nud şi ar fi invitat-o într-o seară la o întâlnire. Adolescenta şi-a anunţat familia, care a apelat la ajutorul poliţiştilor.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Marius Gondor, a declarat că a cerut conducerii şcolii constituirea unei comisii de cercetare disciplinară.


„Comisia a fost deja constituită, iar astăzi vor avea loc audierile. Am cerut şcolii să ia o decizie cât mai repede cu putinţă în acest caz. Se poate merge până la desfacerea contractului de muncă”, a spus Gondor.

Sursă foto: depositphotos.com.

CITEȘTE ȘI:

Elevă de 15 ani, AGRESATĂ SEXUAL de profesor în căminul unui colegiu din Cluj-Napoca. Poliția face cercetări

abonare newsletter